Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σμάιχελ χαρακτήρισε ηλίθιους τους εισβολείς στο «Ολντ Τράφορντ»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σμάιχελ χαρακτήρισε ηλίθιους τους εισβολείς στο «Ολντ Τράφορντ»
Reuters

Ο θρυλικός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πίτερ Σμάιχελ, εξαπέλυσε «επίθεση» στους οπαδούς που εισέβαλαν στο «Ολντ Τράφορντ» και οδήγησαν σε αναβολή το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Δεν δίστασε να τους χαρακτηρίσει ηλίθιους.

Ο Πίτερ Σμάιχελ σχολίασε με καυστικό τρόπο την εισβολή των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», προκειμένου να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τους ιδιοκτήτες, Γκλέιζερ, μιλώντας μάλιστα με καλά λόγια για τους Αμερικανούς επιχειρηματίες.

«Δεν νομίζω ότι αυτοί είναι οι γνήσιοι οπαδοί της Γιουνάιτεντ. Είναι ηλίθιοι και ταραχοποιοί. Κανένας από αυτούς δεν θα θυμάται τις καλές στιγμές. Μερικοί από αυτούς δεν είχαν γεννηθεί καν όταν ανέλαβε το κλαμπ η οικογένεια Γκλέιζερ. Οι αληθινοί οπαδοί, συνεχίστε να εκφράζετε τις απόψεις σας, αλλά να διατηρείτε το κατάλληλο επίπεδο. Μην ζητάτε κάτι που δεν είναι ρεαλιστικό. Συνεχίστε την πίεση, συνεχίστε τις ιδέες. Αυτό που μάθαμε από τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι ότι αν παραμείνουμε μαζί και δείξουμε την αντίθεσή μας σε ιδέες με τις οποίες δεν συμφωνούμε, ως μια τεράστια ομάδα, θα υπάρχει αποτέλεσμα. Νομίζω ότι δεν είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά το ποδόσφαιρο που βρίσκεται σε σταυροδρόμι», σχολίασε ο Δανός τερματοφύλακας.

Click4more: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Θα συνεργαστούμε με την αστυνομία και θα επιβάλουμε κυρώσεις»

«Ποιος έχει τρία, τέσσερα, πέντε δις δολάρια για να αγοράσει την ομάδα; Αν κοιτάξετε επίδοξους αγοραστές, θα κάνουν καλύτερη την ομάδα; Θα προτιμούσα να συνεργαστούμε με τους Γκλέιζερς, γιατί νομίζω ότι υπάρχει προθυμία μέσα στην οικογένεια. Συνεργαστείτε με τους Γκλέιζερς για να φτιάξετε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο όπως θα έπρεπε να είναι. Έχουμε αυτήν την ιδιοκτησία και απέξω φαίνεται ότι οι ιδιοκτήτες δεν ενδιαφέρονται, ότι πρόκειται μόνο για τα χρήματα. Δεν νομίζω ότι αυτό ισχύει. Νομίζω ότι είναι πολύ περήφανοι για την ιδιοκτησία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Νομίζω ότι υπάρχει τώρα ανάγκη για αναδιάρθρωση του τρόπου λειτουργίας του κλαμπ», πρόσθεσε ο Δανός, ο οποίος εκτελεί χρέη πρεσβευτή του συλλόγου. Σημαντική μερίδα των οπαδών σχολίασε αρνητικά τις δηλώσεις του Σμάιχελ και τον χαρακτήρισε… μαριονέτα των Γκλέιζερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις