Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ψάχνει τη «βόμβα» με Κέιν για να «ηρεμίσει» τους οπαδούς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ψάχνει τη «βόμβα» με Κέιν για να «ηρεμίσει» τους οπαδούς
Reuters

Μπορεί η Τότεναμ να βρίσκεται σε επαφές με τον Χάρι Κέιν για να τον «δέσει» με νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται να θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Μια κίνηση που μπορεί να προκαλέσει «σεισμό» -σίγουρα- στην Premier League φέρεται διατεθειμένη να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «The Sun», η διοίκηση του συλλόγου είναι έτοιμη να κάνει πρόταση στον Χάρι Κέιν.

Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός εντυπωσιάζει -και φέτος- με τις εμφανίσεις του και εμφανίζεται διατεθειμένος να πάει σε ένα σύλλογο που διεκδικεί τίτλους.

Το συμβόλαιό του με την Τότεναμ λήγει το 2024 και η διοίκηση του προσφέρει άμεσα νέο, με καλύτερες αποδοχές, καθώς έχει θορυβηθεί από τα μετεγγραφικά σενάρια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα, όμως, με την αγγλική εφημερίδα «The Sun» η οικογένεια Γκλέιζερ, που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των «κόκκινων διαβόλων», είναι έτοιμη να δαπανήσει το καλοκαίρι περίπου 100 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από το Λονδίνο, καθώς είναι ο πρώτος στόχος του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ. Με αυτό τον τρόπο, θα προσπαθήσει όχι μόνο να ισχυροποιήσει την ομάδας, αλλά και να… κατευνάσει την οργή των οπαδών της, μετά την αποτυχημένη της «συμμετοχή» στη δημιουργία της ESL.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις