Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μάντσεστερ Σ. – Μονακό: Μας έκαναν πλάκα! Ματσάρα με 8 γκολ!

Μάντσεστερ Σ. – Μονακό: Μας έκαναν πλάκα! Ματσάρα με 8 γκολ!

Το παιχνίδι αυτό θα μείνει στην ιστορία του Champions League! Η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε επικράτησε της Μονακό 5-3 στο «Etihad Stadium»! Πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για να προκριθεί στους προημιτελικούς της διοργάνωσης (15/3 η ρεβάνς).

Από το παιχνίδι, όπως είναι προφανές, απουσίασαν οι άμυνες. Οχι, ότι ένοιξε και πολλούς αυτό, καθώς απόλαυσαν γκολ, αλλά και γκέλες και ανατροπές, όπως διαιτητικά λάθη.

Με πλασέ του Στέλρλινγκ η Σίτι πήρε το προβάδισμα στο 26΄ και έξι λεπτά μετά, στο 32΄, ύστερα από τη σέντρα του Φαμπίνιο ο Ρανταμέλ Φαλκάο, με κεφαλιά-ψαράκι ισοφάρισε.

Στο 35΄ ο Ισπανός ρέφερι, Λαχόθ, αντί να δώσει πέναλτι και αποβολή στον Σούμπασιτς, τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον Αγκουέρο για θέατρο… Πέντε λεπτά μετά, ο Εμ’ Παμπέ εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Σίλβα στην πλάτη της άμυνας της Σίτι και με ιδανικό τελείωμα στο 40΄ έκανε το 1-2.

Το ματς έκρυβε κι άλλες πολλές συγκινήσεις… Η Μονακό στο 49΄ θα μπορούσε να κάνει το 1-3. Ο Λαχόθ υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Φαλκάο από τον Οταμέντι. Ο Κολομβιανός ανέλαβε να το εκτελέσει, αλλά ο Καμπαγέρο έπεσε σωστά και μπλόκαρε!

Στο 57΄ ο Στέρλινγκ έκανε την κούρσα του και έπειτα την πάσα στον Αγκουέρο, ο οποίος με σουτ από πλάγια πέτυχε το 2-2.

Η απίστευτη Μονακό πήρε πάλι κεφάλι στο σκορ, στο 61΄ με το ονειρώδες γκολ του Φαλκάο, ο οποίος έκανε… χαζό το Στόουνς κι έγραψε το 3-2. Οι Μονεγάσκοι σταμάτησαν εκεί… Αντίθετα η Σίτι άρχισε να… σαρώνει. Στο 71΄ με απευθείας σουτ μετά από κόρνερ ο Αγκουέρο ισοφάρισε για τους «Πολίτες» και έξι λεπτά μετά ο Στόουνς με κοντινή προβολή έκανε το 4-3. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Σανέ με το δικό του γκολ στο 82΄.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρντιόλα):
Καμπαγέρο, Σανιά, Στέρλινγκ (89΄ Νάβας), Αγκουέρο (87΄ Φερνάντο), Ντε Μπράιν, Σανέ, Ντ.Σίλβα, Στόουνς, Φερναντίνιο, Οταμέντι, Τουρέ
ΜΟΝΑΚΟ (Λεονάρντο Ζαρντίμ):
Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Φαλκάο, Μπ.Σίλβα (84΄ Μουτίνιο), Μπακαγιόκο (88΄ Ντιράρ), Σιντιμπέ, Μεντί, Ράτζι, Γκλικ, Λεμάρ, Εμ’ Παμπέ

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε