Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 4-1: Tη διέλυσε και παρέμεινε στο κυνήγι της Άρσεναλ

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 4-1: Tη διέλυσε και παρέμεινε στο κυνήγι της Άρσεναλ
ΦΩΤΟ intime

Η Λίβερπουλ έκανε το λάθος να προηγηθεί στο Έτιχαντ, με την Μάντσεστερ Σίτι να απαντάει με τέσσερα γκολ και να τη διαλύει με 4-1 στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Σαλάχα άνοιξε το σκορ για τη Λίβερπουλ στο 17ο λεπτό του αγώνα, αλλά ο Άλβαρεζ ισοφάρισε 10 λεπτά αργότερα και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Η Μάντσεστερ Σίτι ανέβασε όμως την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος και με τον Ντε Μπρούινε να της δίνει το προβάδισμα από το 46′, κατάφερε να “κυριαρχήσει” πλήρως στη συνέχεια.

Γκιντογκάν και Γκρίλις βρήκαν έτσι επίσης το δρόμο προς τα δίχτυα και χάρισαν μία επιβλητική νίκη στους “Πολίτες”, που μείωσαν ξανά τη διαφορά από την πρωτοπόρο στην Premier League, Άρσεναλ, στους 5 βαθμούς.

Οι συνθέσεις στο Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Στόουνς, Ακάντζι, Ντίας, Ακέ, Ρόδρι (83′ Σίλβα), Γκιντογκάν, Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ, Γκρίλις (89′ Πάλμερ), Άλβαρες.

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (70′ Τσιμίκας), Φαμπίνιο, Χέντερσον, Έλιοτ (70′ Τσάμπερλεϊν), Ζότα (70′ Φιρμίνο), Σαλάχ (70′ Νούνιες), Χάκπο (82′ Μίλνερ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις