Τετάρτη, 22 Μαΐ
26oC Αθήνα

Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου 3-0: Μετέτρεψε το ντέρμπι σε περίπατο και φουλ για τα ημιτελικά του Champions League

Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου 3-0: Μετέτρεψε το ντέρμπι σε περίπατο και φουλ για τα ημιτελικά του Champions League

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε άνετα εντός έδρας της Μπάγερν Μονάχου με 3-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Champions League και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης ενόψει και της ρεβάνς στη Γερμανία.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου και θα μπορούσε να πετύχει ακόμα περισσότερα τέρματα, αν οι Γερμανοί δεν είχαν σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα τους, Ζόμερ, ο οποίος προσπαθούσε να διορθώσει τα παιδικά λάθη της γερμανικής άμυνας.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι έτοιμη να αποκλείσει ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League και δικαίως μπορεί να ελπίζει ότι φέτος είναι η χρονιά της στην Ευρώπη.

Το φοβερό γκολ του Ρόδρι στο 27΄ έβαλε μπροστά στο σκορ τους Άγγλους, που ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο 45λεπτο, έχοντας κι άλλες δύο πολύ καλές στιγμές για να «ζευγαρώσουν» τα τέρματά τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπάγερν ήταν καλύτερη, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά με τον Σανέ, αλλά η συνέχεια ανήκε στον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος με ασίστ στο 70΄ έδωσε την ευκαιρία στον Μπερνάρντο Σίλβα να «γράψει» το 2-0 και στο 77΄ με πλασέ από κεφαλιά-πάσα του Τζόουνς διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Στόουνς, Ακέ, Ακάντζι, Ρουμπεν Ντίας, Ρόδρι, Γκιντογάν, Ντε Μπρόινε (68’ Χουλιάν Άλβαρες), Γκρίλις, Μπερνάρντο Σίλβα, Χάαλαντ.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Τόμας Τούχελ): Ζόμερ, Παβάρ, Ντε Λιχτ, Ουπαμεκανό, Ντέιβις (80’ Κανσέλο), Γκορέτσκα, Κίμιχ, Κομάν, Μουσιάλα (69’ Μανέ), Σανέ, Γκνάμπρι (80’ Τόμας Μίλερ).

Τα highlights του Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις