Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Στο Final 8 οι “Πολίτες” με κορυφαίο τον… Βαράν! (videos)

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Στο Final 8 οι “Πολίτες” με κορυφαίο τον… Βαράν! (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Με τον Βαράν να κάνει δύο τραγικά λάθη στην άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να πάρει και δεύτερη νίκη με 2-1 επί των “μερένγκες” στους “16” του Champions League, για να πανηγυρίσει την πρόκριση στο Final 8.

Οι “Πολίτες” άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, με τον Βαράν να χάνει την μπάλα από τον Ζεσούς μέσα στην περιοχή της Ρεάλ και τον Βραζιλιάνο να δίνει… μισό γκολ στον Στέρλινγκ, που ευστόχησε σχεδόν σε κενή εστία για το 1-0.

Η ομάδα του Ζιντάν ανέβασε όμως στη συνέχεια την απόδοσή της και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Μπενζεμά να σκοράρει για μία ακόμη φορά τη φετινή σεζόν και να κάνει το 1-1 με καρφωτή κεφαλιά στο 28′.

Ο Βαράν όμως έκανε και δεύτερο… δώρο στον Ζεσούς στο δεύτερο ημίχρονο και με τραγικό γύρισμα προς τον Κουρτουά, του επέτρεψε να σκοράρει για το 2-1 της Μάντσεστερ Σίτι στο ματς.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, το οποίο χάρισε μία πανηγυρική πρόκριση στην ομάδα του Γκουαρδιόλα, για το Final 8 του Champions League. Εκεί, η Σίτι θα αντιμετωπίσει τη Λιόν σε νοκ άουτ παιχνίδι για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις