Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ: 8.000 εισιτήρια και τεστ κορονοϊού στον «ακατάλληλο» για ανηλίκους τελικό

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ: 8.000 εισιτήρια και τεστ κορονοϊού στον «ακατάλληλο» για ανηλίκους τελικό
Reuters

Το Carabao Cup θα είναι ένα από τα test-event στην Αγγλία, που θα έχουμε επιστροφή οπαδών στα γήπεδα. Στο Γουέμπλεϊ, στον τελικό μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και Της Τότεναμ θα βρεθούν 8.000 φίλαθλοι. Οι «κατηγορίες» πολιτών που αποκλείονται.

Με 8.000 θεατές στις εξέδρες του Γουέμπλεϊ, θα διεξαχθεί στις 25 Απριλίου ο τελικός του Carabao Cup (League Cup Αγγλίας) ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τότεναμ.

Καθεμία από τις δύο φιναλίστ θα πάρει από 2.000 εισιτήρια για τους οπαδούς της, ενώ τα υπόλοιπα 4.000 θα διατεθούν σε μόνιμους κατοίκους της περιοχής Μπρεντ του Λονδίνου (όπου βρίσκεται το εμβληματικό στάδιο) και σε εργαζόμενους του NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας).

Όπως έγινε γνωστό, από τη διάθεση των εισιτηρίων εξαιρούνται ανήλικοι, έγκυες γυναίκες και άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς η βρετανική κυβέρνηση θέλει να αξιοποιήσει τον αγώνα αυτό (όπως και τους ημιτελικούς και τον τελικό του κυπέλλου) ως μέρος έρευνας για το πώς μπορούν να ανοίξουν εκ νέου σε θεατές μεγάλες εκδηλώσεις.

Όσοι εξασφαλίσουν εισιτήριο θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό τεστ κορονοϊού, το οποίο θα πρέπει να έχουν κάνει το πολύ 24 ώρες πριν τον αγώνα. Επιπλέον, από τους φιλάθλους θα ζητηθεί να κάνουν δωρεάν δύο μοριακά τεστ, ένα πριν τον αγώνα κι ένα πέντε ημέρες μετά.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις