Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Μαραντόνα: 24χρονη παίκτρια αρνήθηκε να τιμήσει τη μνήμη του! Μίλησε με “σκληρούς” χαρακτηρισμούς

Μαραντόνα: 24χρονη παίκτρια αρνήθηκε να τιμήσει τη μνήμη του! Μίλησε με “σκληρούς” χαρακτηρισμούς

Ήταν ένα ποδοσφαιρικό είδωλο. Για τους περισσότερους, ο κορυφαίος στον κόσμο. Η εξωγηπεδική ζωή του Ντιέγκο Μαραντόμα, όμως, δεν ήταν παράδειγμα προς μίμηση. Μια 24χρονη παίκτρια αρνήθηκε να κρατήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του και μάλιστα προχώρησε σε σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Ντιέγκο.

Την ώρα που όλες οι ομάδες ανά τον κόσμο κάνουν διάφορες κινήσεις για να τιμήσουν τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα, μια 24χρονο παίκτρια επέλεξε να κάνει τη διαφορά και να περάσει το δικό της μήνυμα, λίγο πριν την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα γυναικών στην περιοχή Αμπεγκόντο της Ισπανίας.

Η Πάουλα Νταπένα αρνήθηκε να τιμήσει τη μνήμη του Μαραντόνα και επέλεξε να καθισει στο χορτάρι με την πλάτη γυρισμένη, την ώρα που κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Μιλώντας στη συνέχεια στην ιστοσελίδα «pontevedraviva», η Νταπένα έσπευσε να εξηγήσει τη στάση της, εκτοξεύοντας βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Μαραντόνα.

“Μόλις έμαθα ότι θα τηρηθεί ένα λεπτό σιγής, αρνήθηκα να το κάνω για έναν βιαστή, παιδόφιλο και κακοποιό” ανέφερε και πρόσθεσε ότι πριν από τρεις μέρες δεν κρατήθηκε σιγή για τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βίας (στις 25 Νοεμβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών).

Αν και αναγνώρισε ότι ο Μαραντόνα υπήρξε εντυπωσιακός ποδοσφαιριστής, με απίθανο ταλέντο και ποιότητα, η 24χρονη δήλωσε πως “για να είσαι ποδοσφαιριστής, πρέπει πρώτα να είσαι άνθρωπος και να έχεις αξίες ξέχωρα από ικανότητες”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις