Μαραντόνα: Αυτό είναι το σπίτι που πέθανε ο “Θεός” του ποδοσφαίρου (pics)

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο όλα τα μέσα της Αργεντινής κι όχι μόνο δεν σταματούν να ασχολούνται με τον θάνατο του “Θεού” του ποδοσφαίρου.

Τις τελευταίες ώρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εικόνες από το σπίτι που άφησε την τελευταία του πνοή ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Πρόκειται ένα μικρό σπίτι στο Τίγκρε, το ενοικιαστήριο του οποίου υπέγραψε η κόρη του Μαραντόνα, Jana, και είχε κόστος 12.000 λίρες για 3 μήνες.

Όπως υποστηρίζουν οι Αργεντίνοι, ο Μαραντόνα πέθανε από ανακοπή στο playroom του σπιτιού, το οποίο είχε μεταμορφωθεί σε μια μικρή κρεβατοκάμαρα καθώς δεν μπορούσε να ανέβει στον πάνω όροφο.

Η Corriere dellla Sera αναδημοσίευσε, μάλιστα, τις φωτογραφίες, τονίζοντας ότι αυτός ο χώρος είναι ακατάλληλος για νοσοκομειακή φροντίδα ανθρώπου που έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον εγκέφαλο.

Πηγή φωτογραφιών: clarin.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Εισαγγελική παρέμβαση για την οπαδική βία στη Θεσσαλονίκη

Εισαγγελική παρέμβαση για την οπαδική βία στη Θεσσαλονίκη

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για την οπαδική βία. Σε λίγη ώρα, αναμένεται να συναντηθεί με εκπροσώπους των ΠΑΕ ... Διαβάστε περισσότερα