Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαραντόνα: Έρχεται άμεσα ντοκιμαντέρ για το θάνατό του

Μαραντόνα: Έρχεται άμεσα ντοκιμαντέρ για το θάνατό του
ΦΩΤΟ Reuters

Μετά το “Last Dance” για τους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν και την τεράστια επιτυχία του, τα αθλητικά ντοκιμαντέρ έχουν αυξήσει τη δυναμική τους και πλέον αναμένεται να υπάρξει και ένα νέο για τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Τι σκότωσε τον Μαραντόνα;» Είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ που ανέθεσε να δημιουργήσει η Discovery UK στην ITN Productions, βλέποντας ότι  εβδομάδες αργότερα μετά το θάνατο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στην ιστορία, οι πραγματικές αιτίες του θανάτου του, παραμένουν μυστήριο.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα “Mundo Deportivo” το ντοκιμαντέρ  θα εξετάσει τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη ο θάνατος του Μαραντόνα, ρίχνοντας φως στη ζωή που έκανε. 

Μαραντόνα: Το δικαστήριο απαγόρευσε την αποτέφρωση για τεστ πατρότητας

Για το σκοπό αυτό, θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις με επιστήμονες του αθλητισμού, γιατρούς και διάφορα άτομα κοντά στον Μαραντόνα, προκειμένου να εξεταστούν οι πτυχές της ζωής του έξω από το πεδίο που πιθανότατα επηρέασαν την υγεία του. Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην πλατφόρμα Discovery Plus από τις 28 Δεκεμβρίου. Μόλις ένα μήνα μετά το θάνατο του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις