Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαρία Σάκκαρη: «Δεν είμαι έτοιμη για οικογένεια, σκέφτομαι το Νο1 και την κατάκτηση Γκραν Σλαμ»

Μαρία Σάκκαρη: «Δεν είμαι έτοιμη για οικογένεια, σκέφτομαι το Νο1 και την κατάκτηση Γκραν Σλαμ»

Η Μαρία Σάκκαρη είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις προσπάθειές της στο Australian Open και μίλησε για τους στόχους της και τη ζωή της μακριά από το τένις.

Σε συνέντευξή της στο ελληνικό πρόγραμμα της ραδιοφωνίας SBS στην Αυστραλία, η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε απόλυτα προσηλωμένη στην καριέρα της και στην επιτυχία της στο κορτ, ενώ αποθέωσε τους Έλληνες και την κερκίδα που κάνουν στα παιχνίδια της στη χώρα των καγκουρό.

Οι δηλώσεις της Σάκκαρη

Για το Νο1 του κόσμου και την κατάκτηση Γκραν Σλαμ: «Και τα δυο τα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου, και τα δύο τα θέλω πάρα πολύ. Με τη διαφορά που έχουμε με το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, θέλει χρόνο. Πέρυσι δεν είχα τις καλύτερες επιδόσεις μου στα Grand Slams, αλλά φέτος έχω κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία, ενώ έχω μάθει και πολλά πράγματα από την περσινή σεζόν».

Για αθλήτριες όπως η Μπάρτι και η Κέμπερ, που σταμάτησαν για να κάνουν οικογένεια και αν σκέφτεται το ίδιο: «Όχι, δεν θεωρώ ότι είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο, ούτε το έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή. Είμαι χαρούμενη εκτός γηπέδου, δεν μου λείπει τίποτα, έχω ανθρώπους που με αγαπάνε και μια πολύ υγιή σχέση. Είμαι χαρούμενη, ευτυχισμένη βασικά, μου αρέσει που ταξιδεύω, που μπορώ και ζω αυτές τις στιγμές, όλα αυτά τα συναισθήματα μέσω του αθλήματός μου. Δε νομίζω ότι αυτή τη στιγμή θα έκανα κάποια αλλαγή στη ζωή μου».

Για τους Έλληνες οπαδούς της στην Αυστραλία: «Δεν μπορεί κανένας μας να έχει παράπονο από τους Έλληνες. Είναι απίστευτο αυτό που μας προσφέρουν σε κάθε αγώνα. Όσο περισσότεροι έρθουν, τόσο το καλύτερο. Πάντα οι πρώτοι γύροι στα Grand Slam είναι δύσκολοι, αλλά αισθάνομαι πολύ καλά, είμαι ήρεμη και θα περιμένω αύριο όλη την ελληνική κοινότητα στο γήπεδο».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις