Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μαρία Σάκκαρη: «Είμαι άφωνη, δεν ξέρω τι να πω» – Αποθέωση από τους Αμερικανούς

Μαρία Σάκκαρη: «Είμαι άφωνη, δεν ξέρω τι να πω» – Αποθέωση από τους Αμερικανούς
ΦΩΤΟ Reuters

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που πέτυχε η Μαρία Σάκκαρη δηλκώνοντας «άφωνη» στις πρώτες της δηλώσεις μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του US Open, τη στιγμή που οι διοργανωτές την αποθέωναν στα social media.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπορούσε να πιστέψει ό,τι βρισκόταν στα ημιτελικά του US Open μετά τη μεγάλη νίκη της επί της Καρολίνα Πλίσκοβα, ενώ οι Αμερικανοί διοργανωτές την αποθέωσαν στο Twitter ανβάζοντας μία φωτογραφία της με την ελληνική σημαία και την λεζάντα: «Η πρώτη Ελληνίδα που καταφέρνει να φτάσει στα ημιτελικά του US Open».

«Σέρβιρα καλά, η Καρολίνα είναι πιθανότατα καλύτερη server στο tour, οπότε ήξερα ότι έπρεπε να βγάλω πολλές επιστροφές για να μπορέσω να κάνω τουλάχιστον ένα break σε κάθε σετ. Νομίζω ότι τα πήγα αρκετά καλά. Έπρεπε να αποδεχτώ το γεγονός πως θα έκλεινε κάποια games εύκολα… είμαι άφωνη, δεν ξέρω τι να πω!» δήλωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, ενώ όταν ρωτήθηκε για τους 22 συνεχόμενους πόντους που κέρδισε στο σερβίς της και είπε: «Είμαι εντυπωσιασμένη. Εμπιστευόμουν ήδη το σερβίς μου, αλλά τώρα θα το εμπιστεύομαι ακόμα περισσότερο»

Τέλος για τον ημιτελικό με την Έμα Ραντουκάνου αρκέστηκε να δηλώσει πως: «Πρώτα απ’ όλα είναι θαυμάσιο για το άθλημά μας, να έχουμε τόσες πολλές νέες παίκτριες να παίζουν πολύ καλά αυτή την περίοδο. Η Έμα και η Λέιλα έχουν πολύ καλά σερί. Αλλά εμπιστεύομαι το παιχνίδι μου, πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, θα σας δω όλους αύριο εδώ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις