Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαρία Σάκκαρη – Καρολίν Γκαρσιά 2-1: «Ψυχωμένη» πρόκριση στους «4» του Κατάρ

Μαρία Σάκκαρη – Καρολίν Γκαρσιά 2-1: «Ψυχωμένη» πρόκριση στους «4» του Κατάρ
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε μεγάλη “μάχη” και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 σετ [6-2, 6-7(5), 7-6(5)] επί της Καρολίν Γκαρσιά για να προκριθεί στα ημιτελικά του τουρνουά της Ντόχα του Κατάρ.

Παρότι μπήκε στη διοργάνωση αμέσως μετά την πορεία της και τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Λιντζ, η Σάκκαρη εμφανίστηκε με πολλές δυνάμεις στη Ντόχα και κόντρα σε μία εξαιρετική τενίστρια, όπως η Γκαρσιά, έκανε… ψυχωμένο φινάλε στο ματς για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στην 4άδα, όπου και θα αντιμετωπίσει αύριο (17/02 στις 15.30) την Τζέσικα Πεγκούλα.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι με την Γαλλίδα, Νο5 του κόσμου και με δύο γρήγορα μπρέικ πήρε εύκολα το προβάδισμα, στο πρώτο σετ, το οποίο και κατέκτησε με 6-2. Η συνέχεια ήταν όμως πολύ διαφορετική, αφού οι δύο τενίστριες κράτησαν τα σερβίς τους σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι.

Η Γκαρσιά επικράτησε στο τάι μπρέικ του δευτέρου σετ με 7-5 και ισοφάρισε σε 1-1 το ματς, το οποίο κρίθηκε σε δεύτερο τάι μπρέικ στο τρίτο σετ, όπου η Σάκκαρη βρέθηκε αρχικά πίσω στο σκορ με μίνι μπρέικ, αλλά έδειξε… ψυχή στο τέλος και με ανατροπή “έγραψε” το 7-5 και το 2-1 στα σετ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις