Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μαρία Σάκκαρη – Καρολίνα Πλίσκοβα 0-2: Χωρίς ενέργεια αποκλείστηκε εύκολα στο Ντουμπάι

Μαρία Σάκκαρη – Καρολίνα Πλίσκοβα 0-2: Χωρίς ενέργεια αποκλείστηκε εύκολα στο Ντουμπάι
ΦΩΤΟ Reuters

Μετά από δύο συνεχόμενους ημιτελικούς, η Μαρία Σάκκαρη μπήκε χωρίς… ανάσα στο Dubai Tennis Championships (WTA 1000) και το “πλήρωσε” κόντρα στην Καρολίνα Πλίσκοβα, γνωρίζοντας εύκολα την ήττα με 2-0 σετ (6-1, 6-2)

Η Σάκκαρη ήταν εμφανές ότι δεν είχε την απαιτούμενη ενέργεια για να αντιμετωπίσει το άλλοτε Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και πλέον Νο18 στον κόσμο, με την Πλίσκοβα να το εκμεταλλεύεται πλήρως, για να πάρει την πρόκριση από το δεύτερο γύρο του τουρνουά στο Ντουμπάι.

Το παιχνίδι

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε από την αρχή να “κυνηγάει” στο σκορ και παρότι “απάντησε” αμέσως στο πρώτο μπρέικ της 31χρονης Τσέχας, δεν πήρε ούτε γκέιμ στη συνέχεια του πρώτου σετ, χάνοντάς το με 6-1.

Ακόμη χειρότερη ήταν η εικόνα για την Σάκκαρη στο δεύτερο σετ, όπου η Πλίσκοβα έκανε μπρέικ στα δύο πρώτα σέρβις γκέιμ της Μαρίας και βρέθηκε να προηγείται με 4-0, “καθαρίζοντας” τελικά εύκολα το ματς με 6-2 και 2-0 στα σετ.

Η Πλίσκοβα προκρίθηκε έτσι στον τρίτο γύρο του Dubai Tennis Championships (WTA 1000), ενώ η Ελληνίδα τενίστρια (Νο7 στον κόσμο) θα έχει λογικά την ευκαιρία να πάρει μία… ανάσα και να συγκεντρωθεί στα επόμενα τουρνουά της σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις