Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μαρία Σάκκαρη κι Ανέτ Κονταβέιτ δάκρυσαν στην απονομή

Μαρία Σάκκαρη κι Ανέτ Κονταβέιτ δάκρυσαν στην απονομή

Η Μαρία Σάκκαρη κι η Ανέτ Κονταβέιτ έδωσαν έναν συγκλονιστικό τελικό στην Αγία Πετρούπολη, ο οποίος βρήκε νικήτρια την Εσθονία με φοβερή ανατροπή.

Η απονομή του τίτλου μετά το τέλος του αγώνα έγινε σε φορτισμένο κλίμα, μιας και οι δύο τενίστριες είναι εξαιρετικές φίλες.

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε αρχικά τον λόγο κι είπε: “Αυτό είναι αρκετά οικείο. Ανέτ είμαστε ξανά εδώ. Είναι απογοητευτικό για μένα, αλλά στ’ αλήθεια το αξίζεις. Έπαιξες σπουδαίο τένις και έδειξες χαρακτήρα. Για όσους δεν το γνωρίζουν είμαστε καλές φίλες και είμαι πολύ πολύ χαρούμενη για σένα, για τα επιτεύγματά σου. Είμαι χαρούμενη για την ομάδα σου. Είσαι πολύ καλή παίκτρια, αλλά είσαι και πάρα πολύ καλός άνθρωπος, που για μένα μετράει περισσότερο. Συγχαρητήρια!”.

Τα λόγια της Σάκκαρη έφεραν δάκρυα στα μάτια της Ανέτ Κόνταβεϊτ, ενώ συγκινημένη ήταν και Μαρία, η οποία προσπαθούσε να κρατήσει τα δάκρυα της.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους . Είναι ένα από τα καλύτερα ή το καλύτερο για όλους μας μέσα στη χρονιά. Είμαι χαρούμενη που συμμετείχα και μας φερθήκατε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλη μου την ομάδα. Ξέρω ότι πιστεύετε σε μένα. Θέλω να ευχαριστήσω και την οικογένειά μου πίσω στο σπίτι. Τέλος, ένα ευχαριστώ και σε όλους εσάς που ερχόσασταν εδώ κάθε μέρα”, δήλωσε ακόμα η Μαρία Σάκκαρη.

Αμέσως μετά η Κόνταβεϊτ δήλωσε: “Ότι είπες εσύ ισχύει και από τη δική μου πλευρά και με συγκίνησε. Είσαι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και σου εύχομαι πολλές επιτυχίες στο μέλλον”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις