Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μαρία Σάκκαρη: «Σε κάθε τουρνουά ο στόχος είναι ο τίτλος»

Μαρία Σάκκαρη: «Σε κάθε τουρνουά ο στόχος είναι ο τίτλος»

Η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ντάνκα Κόβινιτς και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του τουρνουά της Πάρμα.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και μένει να φανεί αν θα το επιβεβαιώσει στο κορτ κόντρα σε μία εκ των Άνα Μπογκντάν (Νο53) και Μαγιάρ Σερίφ (Νο74).

«Κάθε ημιτελικός είναι δύσκολος, ειδικά σε τουρνουά σαν αυτό που δεν έχω παίξει το καλύτερο μου τένις», δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά το τέλος του αγώνα. 

«Νιώθω ότι σήμερα έκανα ένα πολύ καλό ματς απέναντι σε μια πολύ καλή αντίπαλο. Ανέβασα το επίπεδό μου στο δεύτερο σετ και αυτό με χαροποιεί. Ανυπομονώ για τον τελικό απόψε», πρόσθεσε.

Για την αναβολή λόγω της βροχής: «Δεν συμβαίνει συχνά, δεν το έχουμε συνηθίσει. Είμαστε, όμως, αθλητές, και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τέτοιες καταστάσεις, διότι δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε ένα outdoor τουρνουά. Είναι δύσκολο για όλους, δύσκολο για τις παίκτριες που θα είναι στον τελικό, αλλά εγώ κάνω όλη αυτή τη δουλειά στη φυσική κατάσταση για να είμαι έτοιμη για τέτοιες μέρες».

Για τον στόχο της: «Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσα να φύγω με το τρόπαιο από αυτό το τουρνουά. Σε κάθε τουρνουά έχω αυτόν τον στόχο και γι’ αυτό είμαι μια από τις καλύτερες παίκτριες στον κόσμο. Έχω βάλει τον πήχη ψηλά για τον εαυτό μου, το οποίο καμία φορά είναι καλό, καμία φορά είναι και κακό, όμως λειτουργεί και ελπίζω να τα καταφέρω».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις