Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Μαρία Σάκκαρη – Σέλμπι Ρότζερς 0-2: Πρόωρος αποκλεισμός στο Σαν Χοσέ

Μαρία Σάκκαρη – Σέλμπι Ρότζερς 0-2: Πρόωρος αποκλεισμός στο Σαν Χοσέ
Reuters

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση κόντρα στην Σέλμπι Ρότζερς και ηττήθηκε εύκολα με 2-0 σετ, μένοντας εκτός συνέχειας στο τουρνουά “Mubadala Silicon Valley Classic” του Σαν Χοσέ των ΗΠΑ.

Αποκλεισμός στην πρεμιέρα για την Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια (Νο 3 στον κόσμο) ηττήθηκε με 6-1, 6-3 από τη Σέλμπι Ρότζερς (Νο45), στην πρεμιέρα της στον 2ο γύρο του Mubadala Silicon Valley Classic.

Η 29χρονη Αμερικανίδα πανηγύρισε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα ματς με την Μαρία Σάκκαρη, ενώ παράλληλα συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη 2-0 επί της Μπιάνκα Αντρεέσκου.

Η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε σε τουρνουά με σκληρή επιφάνεια μετά τον Φεβρουάριο, δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στις συνθήκες και… απογοήτευσε, κάνοντας συνολικά 27 λάθη.

Στο πρώτο σετ, η Σέλμπι «έσπασε» τρεις φορές το σερβίς της 27χρονης Σάκκαρη και μετά από 27 λεπτά, έφθασε με άνεση στο 6-1. Η Ελληνίδα τενίστρια, «έβγαλε αντίδραση» στο δεύτερο σετ, με τις δύο αθλήτριες να κρατούν το σερβίς τους, μέχρι το 3-3, σημείο στο οποίο ο Σέλμπι προηγήθηκε με 4-3 και με μπρέϊκ προηγήθηκε 5-3, για να φθάσει στο 6-3 και στην νίκη, μετά από 46 λεπτά.

Πλέον, η Μαρία Σάκκαρη στρέφει την προσοχή της στο τουρνουά του Τορόντο, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις