Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μαρία Σάκκαρη: «Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου, ελπίζω του χρόνου να είμαι πάλι εδώ»

Μαρία Σάκκαρη: «Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου, ελπίζω του χρόνου να είμαι πάλι εδώ»
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μαρία Σάκκαρη παραδέχτηκε πως δεν ήταν η μέρα της στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ήττα στον τελικό του Ostrava Open, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί την αντίπαλό της.

Τα συγχαρητήρια στην Ανέτ Κονταβέιτ έδωσε η Μαρία Σάκκαρη, μετά την ήττα που υπέστη από την Εσθονή στον τελικό του Open της Οστράβα, ενώ αναπόλησε τις ημέρες της καραντίνας που έκαναν παρέα με την σημερινή της αντίπαλο. Η Ελληνίδα τενίστρια παραδέχτηκε πως δεν ήταν σε καλή ημέρα, ενώ ευχήθηκε του χρόνου να είναι πάλι στον τελικό της διοργάνωσης.

«Συγχαρητήρια Ανέτ, το αξίζεις, όχι μόνο επειδή είσαι φανταστική παίκτρια, αλλά και επειδή είσαι απίστευτος άνθρωπος. Ξέρω ότι αρχίσαμε μαζί στην Αυστραλία, κλεισμένες σε ένα δωμάτιο κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Συγχαρητήρια στην ομάδα σου. Είναι απίστευτο που την ξαναείδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν για το τουρνουά», δήλωσε αρχικά η Σάκκαρη και προσέθεσε:

«Ευχαριστώ επίσης την ομάδα μου, ήταν δύσκολη και καλή χρονιά για μένα. Ήταν η χρονιά μου η φετινή. Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου. Τομ (σ.σ. Χιλ, ο προπονητής της) σε ευχαριστώ για την υπομονή σου να με βελτιώσεις στις προπονήσεις αλλά και για όλη τη βοήθεια που μου προσφέρεις. Να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ήρθε εδώ, ελπίζω του χρόνου να επιστρέψω εδώ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις