Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μαρία Σάκκαρη: «Θα χρειαστώ πεντικιούρ μετά από αυτό»

Μαρία Σάκκαρη: «Θα χρειαστώ πεντικιούρ μετά από αυτό»

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε σκληρή μάχη κόντρα στην Τζέσικα Πεγκούλα και κατάφερε να μπει με το “δεξί” στα WTA Finals, επικρατώντας της Αμερικανίδας τενίστριας με 7-6(6),7-6(4).

Η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Τζέσικα Πεγκούλα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την Ελληνίδα τενίστρια να είναι αυτή που χαμογέλασε και στα δύο τάι μπρέικ που παίχτηκαν.

“Έπρεπε να κάνω διαφορετικά πράγματα από την τελευταία μας συνάντηση. Έπρεπε να αλλάξω την τακτική μου. Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν εξουθενωμένη. Δεν είχα ενέργεια. Ήξερα ότι έπρεπε να γίνω πιο επιθετική. Πίεσα τον εαυτό μου για να παίξω πιο επιθετικά. Σε αυτά τα court, αν είσαι παθητική δεν έχει αποτέλεσμα. Εμπιστεύτηκα το παιχνίδι και το σερβίς μου. Έτρεξα τόσο πολύ που θα χρειαστώ πεντικιούρ μετά από αυτό το ματς”, δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη.

Σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε φέτος: “Ήταν δύσκολη χρονιά. Υπήρχαν στιγμές που δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ήμουν λυπημένη, δυστυχισμένη. Αλλά παρέμενα στο Νο 5 και ξεχνούσα ότι είμαι μια από τις καλύτερες στον κόσμο. Κάλιο αργά παρά ποτέ.

Προσπαθούσα να θυμίσω στον εαυτό μου ότι είμαι ακόμα μια από τις κορυφαίες και ότι μπορώ να τα καταφέρω. Μπορώ να γυρίσω τις καταστάσεις. Δούλεψα με την ομάδα και τον ψυχολόγο μου, βρήκα τρόπους και πλέον έχω επιστρέψει, είμαι πάλι εδώ” τόνισε χαρακτηριστικά η Σάκκαρη, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις