Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Μάριο Χεζόνια: Πράσινη «τρέλα» τον έφερε στο ΟΑΚΑ (pics)

Μάριο Χεζόνια: Πράσινη «τρέλα» τον έφερε στο ΟΑΚΑ (pics)
ΦΩΤΟ intime

Σε μία από τις χειρότερες χρονιές της ιστορίας του και με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει αποχωρήσει από τη χρηματοδότηση της ομάδας, ο Παναθηναϊκός έκανε τη μεγαλύτερη μετεγγραφή, αλλά και παράλληλα… έκπληξη της δεκαετίας στους οπαδούς του.

Οι “πράσινοι” απέκτησαν ίσως τον πιο αγαπημένο παίκτης της “πράσινης” κερκίδας, ο οποίος και δεν είχε φορέσει ποτέ μέχρι σήμερα, τη φανέλα του Τριφυλλιού. Ο λόγος φυσικά για τον Μάριο Χεζόνια, ο οποίος φαίνεται ότι καταφθάνει στο ΟΑΚΑ, λόγω της… τρέλας του για την ομάδα.

«Βόμβα μεγατόνων»: Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Χεζόνια (video)

Ο Κροάτης NBAer που έκανε το “ξεπέταγμά” του από την Μπαρτσελόνα δεν έκρυψε ποτέ το θαυμασμό του για τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, κάνοντας συχνά αναρτήσεις για τους “πράσινους” στα social media. Η τελευταία από αυτές ήταν για να αποθεώσει την επιλογή των Διαμαντίδη και Αλβέρτη για τη διοίκηση της ομάδας.

Στην πρώτη καραντίνα του κορονοϊού δε, ο ίδιος έβλεπε videos με την κερκίδα των φίλων του Τριφυλλιού, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους ίδιους στο twitter.

H αγάπη του για τον Παναθηναϊκό είχε εκφραστεί και σε συνεντεύξεις του, όπου ενώ αγωνιζόταν ως βασικός στο NBA, τόνιζε ότι όνειρό του ήταν να φορέσει τη φανέλα του Τριφυλλιού. Η ευκαιρία βρέθηκε λοιπόν και ο Χεζόνια είναι κι επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις