Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μάρκο Σίλβα: “Αυτά είχα πει στους παίκτες του Ολυμπιακού”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Χαλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άρσεναλ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Premier League, με τον Μάρκο Σίλβα να επιθυμεί να πανηγυρίσει ακόμα ένα διπλό στην έδρα των “κανονιέρηδων”, όπως ακριβώς είχε κάνει και με τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και στο διπλό που είχαν πάρει οι πρωταθλητές Ελλάδας με εκείνον στον πάγκο στην έδρα της Άρσεναλ στο Champions League, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ένα  μέρος της ομιλίας του στους παίκτες πριν από το παιχνίδι στο Λονδίνο.

“Το Έμιρεϊτς και η νίκη με τον Ολυμπιακό μου φέρνουν πολύ καλές αναμνήσεις. Έχω διαβάσει την Άρσεναλ και έχω προετοιμαστεί γι’ αυτό το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο που κάνω με κάθε αντίπαλο. Θα σας πω τι είχα πει στους παίκτες του Ολυμπιακού πριν από εκείνο το ματς. Τους είχα πει, ποτέ να μην φοβούνται όταν παίζουν με μεγάλους αντιπάλους. Να βγουν έξω και να απολαύσουν τη στιγμή. Φυσικά και σέβομαι τον Αρσέν Βενγκέρ. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ένας από τους καλύτερους στο ποδόσφαιρο”, ανέφερε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε