Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Μαρόκο – Πορτογαλία: Φερνάντο Σάντος και Κριστιάνο Ρονάλντο θέλουν να τελειώσουν το αφρικανικό παραμύθι

Μαρόκο – Πορτογαλία: Φερνάντο Σάντος και Κριστιάνο Ρονάλντο θέλουν να τελειώσουν το αφρικανικό παραμύθι

Το Αγγλία – Γαλλία τραβάει σχεδόν όλα τα βλέμματα πάνω του στο Μουντιάλ 2022, ωστόσο λίγες ώρες νωρίτερα το Μαρόκο έχει ραντεβού με την ιστορία, αντιμετωπίζοντας στον τρίτο προημιτελικό την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το Μαρόκο εντυπωσιάζει στα γήπεδα του Κατάρ. Τερμάτισε πρώτο σε όμιλο με Κροατία και Βέλγιο, ενώ απέκλεισε στην πρώτη νοκ άουτ φάση την Ισπανία.

Πριν από τριάντα έξι χρόνια, το Μαρόκο έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη εθνική ομάδα αφρικανικής χώρας, που προκρίθηκε στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο τουρνουά του 1986 στο Μεξικό. Και τώρα, έχουν την ευκαιρία να γίνουν οι πρώτοι εκπρόσωποι της Αφρικής και του αραβικού κόσμου, που θα προκριθεί στον ημιτελικό της κορυφαίας διοργάνωσης, έχοντας με το μέρος τους, σχεδόν το σύνολο της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής.

Η ισχυρή Πορτογαλία του Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι, όμως, υποψιασμένη και θα προσπαθήσει να τελειώσει το αφρικανικό παραμύθι.

Οι παίκτες της εθνικής Πορτογαλίας, θέλουν να γράψουν την δική τους ιστορία, φθάνοντας για πρώτη φορά σε τελικό Μουντιάλ, αφού το 2006, ηττήθηκαν από την Γαλλία στον ημιτελικό.

Έχουν όλα τα φόντα και σίγουρα είναι το απόλυτο φαβορί στον τρίτο προημιτελικό του Μουντιάλ 2022 με το Μαρόκο. Η σέντρα θα γίνει στις 17:00, με τον ΑΝΤ1 να μεταδίδει ζωντανά την αναμέτρηση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις