Αθλητικά

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Ο ύμνος της ΑΕΚ στα μεγάφωνα του Βελοντρόμ πριν τη σέντρα του ματς

Η στενή φιλία των Μαρσέιγ και ΑΕΚ αποδείχθηκε στη Μασσαλία με στόχο το πικάρισμα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ (15/10/2026, 22:00, Newsit.gr, Ant1, Magenta Sport 4) για τη 2η αγωνιστική του Europa League οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας έβαλαν στα μεγάφωνα τον ύμνο της ΑΕΚ.

Η στενή φιλία της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ είναι γνωστή και οι Μασσαλοί αποφάσισαν να πικάρουν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού βάζοντας στη διαπασών τον ύμνο των κιτρινόμαυρων στο ιστορικό Βελοντρόμ.

Το γήπεδο της Μαρσέιγ την ώρα που ακούστηκε ο ύμνος είχε ελάχιστους οπαδούς, ενώ από το βίντεο ακούγονται και Έλληνες φίλαθλοι να τραγουδούν.

Να θυμίσουμε ότι στο γήπεδο δεν θα υπάρχουν φίλοι του Ολυμπιακού, μετά την αναταραχή που δημιουργήθηκε από την απόφαση των γαλλικών αρχών να ακυρωθούν τα εισιτήρια λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα