Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Επεισόδια και χημικά και μετά τον αγώνα – Δέκα συλλήψεις και 30 αστυνομικοί τραυματίες στο «Βελοντρόμ»

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Επεισόδια και χημικά και μετά τον αγώνα – Δέκα συλλήψεις και 30 αστυνομικοί τραυματίες στο «Βελοντρόμ»
Intime.gr

Το οπαδικό… χάος που «κύκλωσε» το ΜαρσέιγΠΑΟΚ (2-1) συνεχίστηκε και μετά τη νίκη των Μασσαλών στα προημιτελικά του Conference League. Τα αποτελέσματα της «ζούγκλας» στο Βελοντρόμ.

Βγαίνοντας από το «Βελοντρόμ», μετά τη λήξη του αγώνα, οπαδοί της Μαρσέιγ μαζεύτηκαν έξω από το γήπεδο, περιμένοντας τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Φυσικά, η αστυνομία ήθελε να αποτρέψει μια τέτοια… συνάντηση και προσπαθούσε να απομακρύνει τους Γάλλους οπαδούς.

Κάπως έτσι, είχαμε ένα νέο κύκλος επεισοδίων, με πολλά χημικά και δακρυγόνα από πλευράς της αστυνομίας, για να διαλυθεί το πλήθος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «La Provence» η αστυνομία συνέλαβε δέκα οπαδούς για τα επεισόδια που έγιναν πριν, πατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ.

Επίσης, αναφέρεται πως τριάντα αστυνομικοί τραυματίστηκαν από ρίψη διαφόρων αντικειμένων, καπνογόνων και κροτίδων στο «Βελοντρόμ».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, 26 αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά, δύο λίγο πιο σοβαρά, ενώ άλλοι δύο χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες

Παράλληλα, ένας υποστηρικτής της Μαρσέιγ φαίνεται πως χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη από διασώστες, καθώς χτυπήθηκε από μια καρέκλα που πετάχτηκε από την κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις