Παρασκευή, 10 Μαΐ
20oC Αθήνα

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Αλεξάντρου Μίτριτσα

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Αλεξάντρου Μίτριτσα
Intime.gr

Στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Αλεξάντρου Μίτριτσα, για το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ, στα προημιτελικά του Conference League.

Με σχεδόν γεμάτο “οπλοστάσιο” θα αναχωρήσει την τετάρτη (06.04.2022) ο ΠΑΟΚ για την Μασσαλία, ενόψει του παιχνιδιού της Πέμπτης με την Μαρσέιγ, στον προημιτελικό με την Μαρσέιγ.

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, με το ιατρικό δελτίο να περιλαμβάνει πλέον μόνο το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη.

Θυμίζουμε ότι υπάρχουν και οι αναπόφευκτες απουσίες των ποδοσφαιριστών που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, όπως ο Σάστρε και ο Βαρέλα. Ερωτηματικό ωστόσο αποτελεί ακόμα και ο Χοσέ Κρέσπο που -μετά τον τραυματισμό του στην Γανδη- δεν επανήλθε κανονικά και δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Την Τετάρτη (06.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 10:30, με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:00 ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι ο Λευτέρης Λύρατζης θα μιλήσουν στη συνέντευξη Τύπου πριν το μεγάλο παιχνίδι στο Βελοντρόμ.

Το απόγευμα ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία με προορισμό τη Μασσαλία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις