Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: «Οι Έλληνες δεν τήρησαν τις δεσμεύσεις τους»

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: «Οι Έλληνες δεν τήρησαν τις δεσμεύσεις τους»

Τεταμένο είναι το κλίμα στη Μασσαλία, λίγες ώρες πριν το ΜαρσέιγΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν το βράδυ της Τετάρτης (7/4) αλλά και το πρωί της Πέμπτης (8/4) στους δρόμους της Μασσαλίας, με τις τοπικές αρχές να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους για τη συμπεριφορά των οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά, όπως μεταφέρει η «Equipe».

Συγκεκριμένα, οι τοπικές αρχές καταγγέλλουν την πλευρά του ΠΑΟΚ πως δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της και την θεωρεί ουσιαστικά υπαίτια για τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στη Μασσαλία.

«Δεν σεβάστηκαν καθόλου τις δεσμεύσεις τους, ειδοποιήσαμε τις τοπικές αρχές, επισημαίνοντας τις ευθύνες των Ελλήνων. Ο ΠΑΟΚ είχε δεσμευτεί εγγράφως να σεβαστεί τα διάφορα μέτρα ασφαλείας που επιβλήθηκαν από το αρχηγείο της αστυνομίας ενόψει πιθανών προβλημάτων», αναφέρουν οι τοπικές αρχές.

Μεμονωμένα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ

Παρά τις προσπάθειες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την πίεση της UEFA, η γαλλική αστυνομία πήρε την απόφαση ότι δεν θα υπάρχει σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ κι ότι οι “ασπρόμαυροι” φίλαθλοι θα πρέπει να πάνε μεμονωμένα στο Βελοντρόμ.

Προφανώς και με τέτοια απόφαση βρίσκει αντίθετους τους Θεσσαλονικείς για προφανείς λόγους ασφαλείας.

Στο γήπεδο θα μεταβούν οργανωμένα τα λεωφορεία με φιλάθλους που έχουν έρθει στην πόλη, δηλαδή τα επτά από την Ελλάδα και αντίστοιχα τα πέντε πούλμαν από τη Γερμανία. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις