Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μαρσέιγ: Παραιτήθηκε ο Μαρθελίνο από τον πάγο της αντιπάλου της ΑΕΚ

Μαρσέιγ: Παραιτήθηκε ο Μαρθελίνο από τον πάγο της αντιπάλου της ΑΕΚ
Intime.gr

“Καζάνι” που βράζει η Μαρσέιγ! Παραιτήθηκε ο Μαρθελίνο από τον πάγκο της ομάδας. Ο Ζαν-Πιέρ Παπέν αναμένεται να αναλάβει υπηρεσιακός στην αντίπαλο της ΑΕΚ στον όμιλο του Europa League.

Όπως έγινε γνωστό από τα γαλλικά Μέσα, ο Μαρθελίνο παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ έπειτα από επτά ματς, ανακοινώνοντας το πρωί της Τρίτης (19.09) την απόφαση του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας!

Αφορμή για την παραίτηση του Μαρθελίνο στάθηκε η συνάντηση του ιδιοκτήτη της ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια, με τους οργανωμένους οπαδούς οι οποίοι ζήτησαν την καρατόμηση της διοίκησης, αλλά και των αρχηγών μετά το 0-0 με την Τουλουζ στο «Βελοντρόμ» για την 5η αγωνιστική της Ligue 1.

Τα γαλλικά Μέσα αναφέρουν ότι η κριτική των οπαδών στον Μαρθελίνο μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό ήταν σφοδρότατη και αυξανόμενη.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η παραίτηση του Μαρθελίνο, στον πάγκο της Μαρσέιγ για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Άγιαξ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League θα καθίσει ο θρύλος του συλλόγου, Ζαν-Πιέρ Παπέν!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις