Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν 2-1: Άφησε τον Λιονέλ Μέσι εκτός προημιτελικών του Κυπέλλου Γαλλίας

Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν 2-1: Άφησε τον Λιονέλ Μέσι εκτός προημιτελικών του Κυπέλλου Γαλλίας
Reuters

H Μαρσέιγ κέρδισε την Παρί Σεν Ζερμέν με 2-1 στο “καυτό” Βελοντρόμ και βρέθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας, αφήνοντας τον Λιονέλ Μέσι να… σκέφτεται τις ευκαιρίες που έχασε.

Η απίστευτη παράδοση που είχε δημιουργήσει η Παρί Σεν Ζερμέν με την Μαρσέιγ σε όλες τις διοργανώσεις (μόλις μία ήττα στα τελευταία 23 παιχνίδια) “έσπασε” το βράδυ της Τετάρτης (08.02), με την ομάδα του λιμανιού να επικρατεί με 2-1 των «πρωτευουσιάνων» στο μεγάλο ντέρμπι των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας και να προκρίνεται πανηγυρικά στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Παρότι ισοφάρισε προσωρινά με τον Σέρχιο Ράμος (45΄+2) το γκολ που είχε πετύχει στο 33΄ ο Σάντσες με πέναλτι, η Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε εκτός θεσμού. Η… σουτάρα του Μαλινόφσκι στο 57΄ «έγραψε» το τελικό 2-1 και, πλέον, η πρωταθλήτρια στρέφει το ενδιαφέρον της στους δύο μεγάλους στόχους που έχει μπροστά της, το Champions League και το πρωτάθλημα Γαλλίας.

Η παρί Σεν Ζερμέν είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, με τον Λιονέλ Μέσι να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στις σημαντικές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Σέρχιο Ράμος σκόραρε και πάλι, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις