Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαρσελίνιο Καριόκα: Απελευθερώθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής – Η απαγωγή από σύζυγο και τα χτυπήματα

Μαρσελίνιο Καριόκα: Απελευθερώθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής – Η απαγωγή από σύζυγο και τα χτυπήματα

Μικρή διάρκεια είχε η απαγωγή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Μαρσελίνο Καριόκα. Απελευθερώθηκε ο άλλοτε παίκτης της Κορίνθιανς, έχοντας δεχθεί εμφανή χτυπήματα.

Υπόθεση απαγωγής ή… αντίποινα από απατημένο σύζυγο γυναίκας; Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση αρπαγής του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Μαρσελίνιο Καριόκα στη Βραζιλία.

Δημοσιεύματα από την Βραζιλία, ο άλλοτε παίκτης της Κορίνθιανς, απηχθή το βράδυ της Κυριακής (17/12) από την περιοχή του Σάο Πάολο, με την τοπική αστυνομία να πραγματοποιεί μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών και την απελευθέρωση του 51χρονου πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται πλέον σε ασφαλές περιβάλλον..

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τα Μέσα στη Λατινική Αμερική, ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της Βαλένθια και της Φλαμένγκο, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο συνέβησαν όλα αυτά.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος ανέφερε πως την Κυριακή πήγε σε ένα πάρτι στο Σάο Πάολο, εκεί όπου έμπλεξε με μια παντρεμένη γυναίκα, χωρίς πάντως ο ίδιος να γνωρίζει την οικογενειακή της κατάσταση.

Τα πράγματα ξέφυγαν γρήγορα, με αποτέλεσμα ο σύζυγος της εν λόγω κυρίας να προχωρήσει στην απαγωγή! Σε βίντεο που εμφανίστηκε ο ίδιος ο Καριόκα -εξιστορώντας την περιπέτειά του- φαίνεται να έχει δεχθεί χτυπήματα στο πρόσωπο, έχοντας κάτω από το μάτι του ένα μεγάλο αιμάτωμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις