Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Μαρσέλο: Η Ρεάλ Μαδρίτης θυμήθηκε την παρουσίαση του Βραζιλιάνου μπακ του Ολυμπιακού

Μαρσέλο: Η Ρεάλ Μαδρίτης θυμήθηκε την παρουσίαση του Βραζιλιάνου μπακ του Ολυμπιακού
Intime.gr

Μπορεί ο Μαρσέλο να εμφανίζεται να βρίσκεται λίγο πριν την… έξοδο στον Ολυμπιακό, μόλις λίγους μήνες από την άφιξη του στους Πειραιώτες, αλλά ο Βραζιλιάνος μπακ έχει μείνει αξέχαστος στην Ρεάλ Μαδρίτης. 16 χρόνια συμπληρώνονται από την παρουσίαση του έμπειρου μπακ στη “βασίλισσα”.

Μια ημέρα σαν σήμερα, πριν από 16 χρόνια, ο Μαρσέλο έκανε το.. μεγάλο βήμα στην καριέρα του, που τον “σημάδεψε” για πάντα. Ήταν 15 Νοεμβρίου του 2006, όταν ο 18χρονος τότε Βραζιλιάνος μπακ άφηνε την Φλουμινένσε και παρουσιαζόταν στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Λίγο… πολύ, η συνέχεια του Μαρσέλο στη “βασίλισσα” και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι γνωστή. Ο Βραζιλιάνος μπακ κάλυψε επάξια το κενό που άφησε ο Ρομπέρτο Κάρλος και στη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε πέντε Champions League, έξι πρωταθλήματα, τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, δύο Copa del Rey και πέντε ισπανικά Σούπερ Καπ.

Με τη Ρεάλ πέτυχε 38 γκολ, ένα εκ των οποίων στον τελικό του Champions League το 2014 εναντίον της Ατλέτικο. Με την εθνική Βραζιλίας, την οποία έχει εκπροσωπήσει 58 φορές με απολογισμό έξι γκολ, έχει αγωνιστεί σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα (2014, 2018) και έχει κατακτήσει το Confederations Cup (2013).

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε στη σημερινή ημέρα, με σχετικό ποστάρισμα στα social media: “Σαν σήμερα 16 χρόνια πριν παρουσιάσαμε τον Μαρσέλο! 16 χρόνια από την παρουσίαση του Μαρσέλο!”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις