Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαρτίνς για Παπασταθόπουλο: «Θα ήταν έλλειψη σεβασμού αν…»

Μαρτίνς για Παπασταθόπουλο: «Θα ήταν έλλειψη σεβασμού αν…»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ την Κυριακή (7/2) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 21η αγωνιστική της Superleague.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τους Κρητικούς, ενώ σχολίασε κι όλα τα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην πιθανή συμμετοχή του Κένι Λαλά στην αποστολή, αλλά και στο πώς ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου επηρεάζει την ομάδα και το ντεμπούτο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στα κανάλια Novasports:

Για το ματς με τον ΟΦΗ:

«Όπως έχουμε πει πολλές φορές ο ΟΦΗ είναι μια από τις ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος που πάντα μας δημιουργεί δυσκολίες. Έχουμε μιλήσει από πέρσι γι’ αυτό. Είναι μια πολύ καλά προσανατολισμένη ομάδα, έχει τον ίδιο προπονητή και η δουλειά είναι εξαιρετική. Όλες οι ομάδες που έρχονται να παίξουν αυτήν τη στιγμή με τον Ολυμπιακό διεκδικούν κάτι καλό γιατί όλες θέλουν να δείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο απέναντι σε εμάς και πόσο μάλλον όταν θα παίξουν μέσα στην έδρα μας. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα πάρα πολύ καλή και αξίζει όλον μας τον σεβασμό. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τις δυσκολίες του αγώνα και πως το παιχνίδι αυτό είναι επικίνδυνο. Θα το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, με πάρα πολλή σοβαρότητα, συγκέντρωση και φυσικά με όλον μας τον σεβασμό».

Για το αν θα είναι η πρώτη παρουσία του Λαλά στην αποστολή:

«Ναι είναι πιθανόν. Δουλεύει, ετοιμάζεται, όπως κάνει και ο Σωκράτης, και θέλουμε να έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας διαθέσιμους. Θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό και ποιοτικό παιχνίδι την Κυριακή, να αποδείξουμε ακόμη μία φορά πως έχουμε μια ομάδα με ποιότητα. Θέλουμε να παίξει η ομάδα μας με χαρά και όλοι οι παίκτες να επιστρέψουν με κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά».

Για τον τραυματισμό του Αβραάμ και το αν θα έχει επιρροή στον Σωκράτη:

«Δεν θα αλλάξει τίποτα στα πλάνα μας, ούτε στον προγραμματισμό μας. Θα γίνουν όλα όπως πρέπει και στην κατάλληλη στιγμή. Θα σεβαστούμε απόλυτα την κατάσταση του Σωκράτη και θα γίνουν όλα βάσει του σχεδιασμού που υπάρχει. Δεν μπορούμε αυτήν τη στιγμή να επιταχύνουμε κάποιες διαδικασίες, παρ’ όλο που πραγματικά ο τραυματισμός του Αβραάμ προκαλεί στην ομάδα μας κάποια ανισορροπία. Θα πρέπει όμως να σεβαστούμε οτιδήποτε συμβαίνει με ψυχραιμία, να λειτουργήσουμε με όλη την προσοχή και όλοι οι παίκτες μας να προσφέρουν στην ομάδα την κατάλληλη στιγμή. Διαφορετικά, αυτό θα ήταν έλλειψη σεβασμού».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις