Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρτίνς: “Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει στο Champions League! Δεν έχουμε προτίμηση” (video)

Μαρτίνς: “Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει στο Champions League! Δεν έχουμε προτίμηση” (video)
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας στα πλέι οφ του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε εμπιστοσύνη προς τους παίκτες του, όποια ομάδα κι αν βρεθεί στο… δρόμο τους για τα “αστέρια”.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προέβη σε δηλώσεις για την κλήρωση των «ερυθρόλευκων» στα play off του Champions League της νέας σεζόν (η αντίπαλος του θα προκύψει από το ζευγάρι Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας).

Champions League: Ο νικητής του Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας στον δρόμο του Ολυμπιακού

Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως «δεν έχουμε προτίμηση, απλά θα περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι τελικά ο αντίπαλός μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα». Πάντως, ο Μαρτίνς σχολίασε πως «ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγάλος, έχουμε όμως την αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε».

«Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε ένα φιλικό με την Ομόνοια, αλλά έχει περάσει ένας μήνας από τότε και οι συνθήκες ήταν διαφορετικές. Η Ομόνοια βρισκόταν στην αρχή της σεζόν και εμείς σε μια φάση προετοιμασίας για να παίξουμε με τη Γουλβς. Από τότε άλλαξαν πολλά.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ομάδα που γνωρίζουμε αρκετά καλά, θεωρητικά μπορώ να πω ότι είναι πιο εύκολος αντίπαλος, αφού τον γνωρίζουμε. Όμως μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε μία διαφορετική σεζόν, όλες οι ομάδες θέλουν να βρεθούν σε ομίλους. Όποιος και αν το καταφέρει θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένος και εμείς θα πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας, ο Ολυμπιακός που γνωρίζουμε. Θεωρητικά είμαστε εμείς το φαβορί για να περάσουμε, όμως ο Ερυθρός έκανε πολύ καλή χρονιά.

Ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγάλος, έχουμε όμως την αυτοπεποίθηση ότι θα το καταφέρουμε. Δεν έχουμε προτίμηση, απλά θα περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι τελικά ο αντίπαλός μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είναι σημαντικό για εμάς να παίζουμε στην καλύτερη διοργάνωση του κόσμου» ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις