Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μαρτίνς: “Χρειαζόμαστε προσθήκες – Ματς… προετοιμασίας ο τελικός”

Μαρτίνς: “Χρειαζόμαστε προσθήκες – Ματς… προετοιμασίας ο τελικός”
ΦΩΤΟ Intime

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, για τις μετεγγραφές που πρέπει να γίνουν αλλά και για την προετοιμασία ενόψει του τελικού με την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται προσθήκες για να καλυφθούν τα κενά από τις αποχωρήσει παικτών, ενώ τόνισε πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ θα αντιμετωπιστεί ως ένας ακόμα αγώνας προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για

Την εικόνα του αγώνα: “Η αλήθεια είναι πως απ’ τον αγώνα με τη Γουλβς δεν είχαμε αγωνιστική δράση. Είναι πάρα πολύς ο καιρός. Πολλοί παίκτες πέρασαν 5-6 εβδομάδες χωρίς αγωνιστική δράση. Σήμερα υπήρξαν πράγματα θετικά κι αρνητικά. Δεν μας άρεσε το πρώτο ημίχρονο, μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα και καλύτερα πράγματα. Στο δεύτερο μέρος θυμίσαμε περισσότερο Ολυμπιακό, αλλά και πάλι θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εικόνα. Είμαστε περισσότεροι ευχαριστημένοι απ’ το δεύτερο διότι βελτιωθήκαμε”.

Τις απουσίες της ομάδας του: “Γι’ αυτό τον λόγο χρησιμεύουν αυτά τα φιλικά, για να μπορέσεις να δοκιμάσεις πράγματα και να βρεις λύσεις. Ξέραμε ότι σήμερα θα έχουμε απουσίες, αφού υπάρχουν παίκτες που είναι στην Εθνική, αλλά και καινούργιοι παίκτες που δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Κατά τη διάρκεια των μεταγραφών χάσαμε κάποιους ποιοτικούς παίκτες και η αλήθεια είναι πως θέλουμε να βρούμε τρόπους να τους αντικαταστήσουμε”.

Τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει το Κύπελλο: “Θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι όσο καλύτερα μπορούμε και θα χρησιμοποιήσουμε (σ.σ. τον τελικό) ως ένα ακόμη παιχνίδι για την προετοιμασία ενόψει του πρωταθλήματος”.

Το αν περιμένει περαιτέρω ενίσχυση: “Ναι, χρειαζόμαστε προσθήκες για να συμπληρώσουμε τα κενά των παικτών που αποχώρησαν”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις