Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Ματίας Αλμέιδα: Τούρτα έκπληξη στον προπονητή της ΑΕΚ για τα γενέθλιά του

Ματίας Αλμέιδα: Τούρτα έκπληξη στον προπονητή της ΑΕΚ για τα γενέθλιά του

Ο Ματίας Αλμέιδα γιορτάζει τα 50ά του γενέθλια και -ανήμερα του αγώνα της ΑΕΚ στην έδρα του Πανσερραϊκού- οι άνθρωποι της Ένωσης του “ετοίμασαν” μια τούρτα έκπληξη.

Η τούρτα έκπληξη του Ματίας Αλμέιδα είχε πάνω της το δικέφαλο αετό της ΑΕΚ, με τους παίκτες της ομάδας να χειροκροτούν και την Ένωση να “ανεβάζει” τις στιγμές στα social media που διατηρεί.

“Σας ευχαριστώ παιδιά γι’ αυτό το δώρο. Όταν κάποιος γιορτάζει τα γενέθλια του πολλά πράγματα έρχονται στον μυαλό του, αναμνήσεις. Είμαι ευγνώμων που γιορτάζω μαζί σας παιδιά, είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Πενήντα χρόνια περνούν γρήγορα. Χαρείτε, παίξτε μπάλα όσο περισσότερο γίνεται γιατί όταν θα είστε στη δική μου πλευρά αργότερα είναι περισσότερο άβολο.

Σας ευχαριστώ και είμαι πολύ χαρούμενος που γιορτάζω μαζί σας. Η οικογένεια μου είναι στην Αθήνα, η υπόλοιπη στην Αργεντινή. Αυτή είναι η ζωή που διάλεξα. Σκεφτόμουν ότι θα είμαι μαζί τους όμως είμαι μαζί σας. Ευχαριστώ και πάλι και κερδίστε!”, ανέφερε ο 50χρονος, πλέον, Ματίας Αλμέιδα, στα λόγια που είπε προς τους ποδοσφαιριστές και το σταφ της ΑΕΚ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις