Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ματσάρα στη Λαμία! Ο Βόλος “τρελαίνει” κόσμο με… διπλό Δουβίκα (video)

Ματσάρα στη Λαμία! Ο Βόλος “τρελαίνει” κόσμο με… διπλό Δουβίκα (video)
intime.gr

Ακούγοντας κανείς το ζευγάρι Λαμία – Βόλος, θα περίμενε να δει κάποιο “ξενέρωτο” ματς. Το τελικό 1-1 αδικεί την προσπάθεια των παικτών των δυο ομάδων και την εικόνα που είχε η αναμέτρηση. Δυο γκολ ο Δουβίκας και… 4η θέση για τους φιλοξενούμενους στη βαθμολογία της Superleague. Έχασαν πέναλτι οι γηπεδούχοι, ενώ τους ακύρωσε ένα το VAR.

Δυο νίκες μετά από 4 αγωνιστικές στη Superleagueκαι οι δυο εκτός έδρας. Ο Βόλος εντυπωσιάζει και βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα (7 π. όσους και ο Ολυμπιακός και ένα περισσότερο από την ΑΕΚ). Τελευταίο του κατόρθωμα, το εκτός έδρας “τρίποντο” επί της Λαμίας, για την 4η “στροφή” του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση στο ΔΑΚ Λαμίας είχε πολύ καλό ρυθμό από τα πρώτα της λεπτά, με τις δυο ομάδες να παίζουν επιθετικά. Ο Βόλος πάντως ήταν η ομάδα που είχε καλύτερες ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ και στο 24′ έφτασε στο 0-1. Ο Δουβίκας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αντέτζο και με διαγώνιο σουτ εντός μεγάλης περιοχής νίκησε τον Θεοδωρόπουλο.

Η Λαμία βγήκε… μπροστά για την ισοφάριση. Στο 32′ είχαμε μια φάση που σήκωσε πολλές φωνές. Ο Βασιλόγιαννης προσπάθησε να μπει στην αντίπαλη περιοχή, ο Τέκιο τον έριξε κάτω -στην προσπάθειά του να τον μαρκάρει- και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR, με τον ρέφερι να παίρνει πίσω την απόφαση του και να δίνει φάουλ στα όρια της μεγάλης περιοχής.

Στο 44′ όμως ο διαιτητής δεν άλλαξε γνώμη, στο χέρι του Κολόμπο εντός μεγάλης περιοχής. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Γκαραβέλης, “μάντεψε” σωστά και μπλόκαρε την εκτέλεση πέναλτι του Μπιανκόνι. Το πρώτο μέρος έκλεισε με μια αναγκαστική αλλαγή για τη Λαμία (ο Τζανετόπουλος στη θέση του Βύντρα στο 45+3′).

Με την έναρξη της επανάληψης (49′) και λίγα λεπτά μετά το χαμένο του πέναλτι, ο Μπιανκόνι υποδέχθηκε την ασίστ του Χατζηστραβού και με προβολή έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Το ματς διατήρησε ένα “τρελό” ρυθμό, με τον Βόλο να φτάνει -κόντρα στη ροή του αγώνα- στο γκολ. Ο Μαρτίνες μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και έκανε το γύρισμα, ο Δουβίκας “έπιασε” στον ύπνο τον Αντέτζο και με προβολή πέτυχε το δεύτερο γκολ του στην αναμέτρηση, κάνοντας το 1-2..

Οι δυο ομάδες συνέχισαν να παίζουν επιθετικά, με την ΑΕΛ να πιέζει για την ισοφάριση και τον Βόλο να είναι πάντα επικίνδυνος. Η μπάλα… πάνω – κάτω αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στη δεύτερη τους νίκη μετά από 4 αγώνες.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις