Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

“Μάχη” Ολυμπιακού κι ΑΕΚ για Ερνάνι!

“Μάχη” Ολυμπιακού κι ΑΕΚ για Ερνάνι!

Η πορτογαλική εφημερίδα Ο Jogo αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός κι η ΑΕΚ παλεύουν για την υπογραφή του Ερνάνι. Τι αναφέρει το πορτογαλικό δημοσίευμα.

Μάχη Ολυμπιακού – ΑΕΚ για τον Ερνάνι αποκάλυψε η πορτογαλική εφημερίδα O Jogo. Ο Πέδρο Μάρτινς θέλει να φέρει τον 26χρονο άσο στο λιμάνι, με τον παίκτη να βρίσκεται, όμως, και στο στόχαστρο της Ένωσης, η οποία ασχολήθηκε και πριν από λίγο καιρό μαζί του.

«Ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί να εξασφαλίσει την υπογραφή του επιθετικού της Πόρτο, αλλά έχει τον ανταγωνισμό της αντιπάλου και νέας πρωταθλήτριας Ελλάδας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο πορτογαλικό δημοσίευμα.

«Με λίγο χρόνο συμμετοχής στην Πόρτο, έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2019. Ο Ερνάνι είναι μέρος των σχεδίων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν. Ο 26χρονος  αποτελεί στόχο για τους ελληνικούς συλλόγους, έχοντας ήδη εκπροσωπήσει με επιτυχία την ομάδα του Πειραιά, όταν δόθηκε δανεικός από τους δράκους την σεζόν 2015/16, παίζοντας 26 παιχνίδια και σημειώνοντας οκτώ γκολ, αφήνοντας μια εξαιρετική εικόνα.

Ο Ερνάνι είχε προπονητή τον Πέδρο Μαρτίνς στην Γκιμαράες και τώρα ο Ολυμπαικός, έπειτα από  πρόταση του προπονητή του, θέλει να αποκτήσει τον επιθετικό με οριστική αγορά. Η ΑΕΚ ήδη μετράει στο ρόστερ της τους Πορτογάλους Ελντερ Λόπες και Αντρε Σιμόες. Εχει δείξει για τον Ερνάνι ενδιαφέρον από τον Ιανουάριο. Ωστόσο, τότε ο Σέρτζιο Κονσεισάο δεν επέτρεψε την αποχώρησή του», σημειώνει η O Jogo.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις