Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαυροπάνος: «Θα μιλήσω με την Άρσεναλ, θέλω να κερδίσω τρόπαια»

Μαυροπάνος: «Θα μιλήσω με την Άρσεναλ, θέλω να κερδίσω τρόπαια»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ντίνος Μαυροπάνος επανήλθε σε καλή αγωνιστική κατάσταση στη Στουτγκάρδη, αλλά παραμένει παίκτης της Άρσεναλ κι έτσι το μέλλον του παραμένει άγνωστο ενόψει της επόμενης σεζόν.

Αυτό παραδέχθηκε και ο ίδιος σε συνέντευξή του στην «Bild», όπου αναφέρθηκε και στην παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας, αλλά και στους τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω την περασμένη διετία.

Οι δηλώσεις του Μαυροπάνου

Για το μέλλον του: «Εχω άλλους δύο μήνες εδώ στην Στουτγκάρδη και θέλω να τελειώσω την σεζόν όσο το δυνατόν πιο ψηλά μαζί της. Φυσικά θέλω να κερδίσω και τρόπαια, για αυτό παίζω ποδόσφαιρο. Η πόρτα της είναι ανοιχτή κι αυτό είναι πολύ καλό για εμένα, αλλά θα μπορώ να μιλήσω για το μέλλον συγκεκριμένα, μόνο όταν έχω συζητήσει με την Άρσεναλ για τη νέα σεζόν».
 
Για την Εθνική Ελλάδας: «Είμαι πολύ υπερήφανος που έκανα το ντεμπούτο μου με την Εθνική. Ήξερα μερικούς παίκτες από την Κ21 της Ελλάδας ή από το πρωτάθλημα. Η κλήση μου έδωσε ενέργεια για όλη την υπόλοιπη σεζόν. Ηταν ένα από τα όνειρα της καριέρας μου».
 
Για τους τραυματισμούς του: «Εχω στήσει ένα μικρό γυμναστήριο σε ένα δωμάτιο, με μερικά μηχανήματα στο διαμέρισμά μου και κάνω έξτρα προπόνηση. Το ξεκίνησα αυτό στην Άρσεναλ, έφερα τα μηχανήματα στη Γερμανία και τώρα είναι σχεδόν πλήρως εξοπλισμένο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις