Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μαυρωτάς για τον τελικό Κυπέλλου: «Οι λοιμωξιολόγοι δεν πρόκειται να συγκαταθέσουν για φιλάθλους»

Μαυρωτάς για τον τελικό Κυπέλλου: «Οι λοιμωξιολόγοι δεν πρόκειται να συγκαταθέσουν για φιλάθλους»
Intime.gr

«Ας είναι ένας καλός τελικός και ας τον δούμε από την τηλεόραση», υποστήριξε ο Γιώργος Μαυρωτάς, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο παρουσίας οπαδών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μιλώντας στο «Metropolis», ο Γιώργος Μαυρωτάς ανέλυσε τα δεδομένα κάτω από τα οποία θα ληφθεί η απόφαση για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και σχολίασε τα περί πρότασης 25000 θεατών στο «μεγάλο» ματς που θα γίνει στις 22 Μαϊου στο ΟΑΚΑ.

«Νομίζω ότι τα νούμερα για 25.000 είναι απαγορευτικά. Είχα πει για μερικούς εκατοντάδες ή χίλιους. Νομίζω ότι η ΕΠΟ θα πάρει την απόφασή της. Οι λοιμωξιολόγοι δεν πρόκειται να συγκαταθέσουν για φιλάθλους. Απλώς για τις προσκλήσεις. Περίπου 600 άτομα σύνολο. Και πέρσι στον τελικό Κυπέλλου δεν υπήρχαν φίλαθλοι, που ήταν καλύτερα τα πράγματα. Ας είναι ένας καλός τελικός και ας τον δούμε από την τηλεόραση», υποστήριξε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού και προσέθεσε:

«Σταδιακά θα πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, όχι μόνο εδώ και πάλι σταδιακά θα μπορούσαμε να δούμε για αρχή μία μικρή πληρότητα. Νομίζω θα έχουμε φιλάθλους από την επόμενη χρονιά, πρώτα πιλοτικά έναν αριθμό και στη συνέχεια όσο χτίζεται η ανοσία ακόμη μεγαλύτερο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις