Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Με 11 απουσίες ο Ολυμπιακός κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Με 11 απουσίες ο Ολυμπιακός κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα (19:30, COSMOTE SPORT 2HD) τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για τη 16η αγωνιστική της Superleague, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην έχει στη διάθεση του 11 ποδοσφαιριστές.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στους πέντε Αφρικανούς παίκτες του ρόστερ, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες τελική φάση του Κόπα Άφρικα. Πρόκειται για τους Αγκιμπού Καμαρά (Γουινέα), Σισέ (Σενεγάλη), Κούντε (Καμερούν), Ροντρίγκες (Πράσινο Ακρωτήρι) και Ονιεκούρου (Νιγηρία).

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι ακόμα οι Παπασταθόπουλος, Λαλά, Λόπες, Ανδρούτσος, Σεμέδο και Μάρκοβιτς. 

Οι έντεκα απουσίες οδήγησαν τον Μαρτίνς στο να καλέσει πέντε παίκτες από την ομάδα Β’ του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον δεξιό μπακ Νίκολιτς, τον στόπερ Μπαγκαλιάνη, τον αμυντικό μέσο Μαυρουδή, τον εξτρέμ αλλά και αριστερό μπακ Κίτσο και τον σέντερ φορ και εξτρέμ Αλγκασίμ Μπα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Κώστας Μανωλάς θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ χρόνο συμμετοχής θα πάρει κι ο Λοβέρα. Φανέλα βασικού θα πάρει ο Καρμπόβνικ, δεδομένων των απουσιών των Λαλά κι Ανδρούτσου

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις