Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Με 4.700 θεατές ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας

Με 4.700 θεατές ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας
Reuters

Η κυβέρνηση στην Ιταλία έδωσε το «οκ» και ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Αταλάντα και Γιουβέντους θα διεξαχθεί παρουσία 4.700 θεατών!

Σημαντική εξέλιξη στην Ιταλία, σχετικά με την επιστροφή στην… κανονικότητα στον αθλητισμό. Όπως έγινε γνωστό, ο τελικός του Κυπέλλου (19/5) μεταξύ Γιουβέντους και Αταλάντα στο Στάδιο «Mapei» στη Ρέτζιο Εμίλια, θα γίνει παρουσία φιλάθλων, κάτι που επιβεβαίωσε η κυβέρνηση της χώρας.

«Ο τελικός του ιταλικού Κυπέλλου, Αταλάντα-Γιουβέντους, που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Μαΐου στο Στάδιο Mapei, θα είναι ανοιχτός στο κοινό. Επιβεβαιώνω την πρόθεσή μου να ανοίξει το γήπεδο στο 20% της χωρητικότητας», ανέφερε ο υφυπουργός Υγείας Αντρέα Κόστα. Το συγκεκριμένο ποσοστό αντιστοιχεί σε περίπου 4.700 θεατές.

«Αφού έδωσα το πράσινο φως στους Ευρωπαίους για παρουσία οπαδών ίση με το 25%, υποστήριξα αμέσως τη δυνατότητα να επιτρέψουμε την πρόσβαση στο κοινό με χαμηλότερα ποσοστά και σε άλλα αθλητικά γεγονότα, όπως ο τελικός του ιταλικού Κυπέλλου και στους τελικούς τένις στις 16 Ιουνίου στη Ρώμη. Θα είναι σημαντικές δοκιμές ενόψει του Euro 2020», πρόσθεσε ο Ιταλός υφυπουργός Υγείας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις