Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Με απουσίες ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Με  απουσίες ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Αρκετές απουσίες θα έχει για άλλο ένα παιχνίδι πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός, που ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (18/02) την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής (Σάββατο 19/02, 19:30) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 24η αγωνιστική της Superleague.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να δηλώσει στην αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες τον Μπαρτ Σένκεφελντ, προκειμένου να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, καθώς συμπλήρωσε 4 κίτρινες στον προ διημέρου εξ αναβολής αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Ο Σέρβος τεχνικός ήθελε να έχει διαθέσιμο τον Ολλανδό στόπερ στο ντέρμπι της μεθεπόμενης Κυριακής (27/02) με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, αλλά και στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (26η, 06/03), όπου θα απουσιάζει ο Ρούμπεν Πέρεθ (εκτίει τη δική του ποινή) και δεν ήθελε να «αδειάσει» κι άλλο ο άξονας του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, επέστρεψε στην αποστολή έπειτα από απουσία τριών εβδομάδων ο Γιάννης Κώτσιρας, ξεπερνώντας το πρόβλημα στον δεξιό προσαγωγό, ενώ, αντίθετα, έμειναν εκτός για άλλο ένα ματς οι τραυματίες Μαουρίσιο, Πούγγουρας, Λούντκβιστ και Μακέντα.

Η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (18/02) περιελάμβανε προθέρμανση, «κορόιδο», τακτική και παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μαουρίσιο, Πούγγουρας, θεραπεία έκανε ο Λούντκβιστ, ενώ απών -λόγω της πρόσφατης εγχείρισης- ήταν ο Μακέντα (επιστρέφει από την Ιταλία σε περίπου δύο εβδομάδες).

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την 22μελή αποστολή των «πράσινων» για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς και Βιτάλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις