Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Με δύο τατουάζ ο διαιτητής Κλάτενμπεργκ “σφράγισε” την αξέχαστη χρονιά!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Αξέχαστη ποδοσφαιρική χρονιά ήταν αυτή που πέρασε για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Στο διάστημα των διακοπών του στην Ισπανία, ο Άγγλος ρέφερι πρόσθεσε στο σώμα του δύο τατουάζ για να του θυμίζουν τα δύο ξεχωριστά γεγονότα που βίωσε μέσα στο 2016.

Στις αρχές του καλοκαιριού ο Κλάτενμπεργκ έγινε ο πρώτος Άγγλος που σφύριξε στις δύο κορυφαίες διοργανώσεις που έχει υπό τη σκέπη της η UEFA, στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας και λίγο νωρίτερα στο μεγάλο τελικό του Champions League.

Τώρα, ο 41χρονος διαιτητής έχει στα χέρια του μόνιμα τα δύο λογότυπα των διοργανώσεων, έτσι ώστε να θυμάται για πάντα τα επιτεύγματά του. Φρόντισε μάλιστα να ανεβάσει και τις σχετικές φωτογραφίες στους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ποζάρει με περηφάνια και δείχνει τα χέρια με τα δύο νέα αθλητικά τατουάζ, που παρουσιάζουν τα σύμβολα με τα οποία προωθεί τις διοργανώσεις η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία.

Ο διαιτητής, που έγινε επαγγελματίας το 2004, έφτασε στο ανώτερο σκαλί της καριέρας του μέχρι τώρα, όταν πήρε το χρίσμα για να σφυρίξει στον τελικό του EURO, ανάμεσα στη Γαλλία και στην Πορτογαλία.

Επίσης, εκτός του τελικού του Champions League, ήταν ο «άρχοντας» του καταληκτικού αγώνα του Κυπέλλου Αγγλίας, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην Κρίσταλ Πάλας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε