Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Mε γκολ, συρτάκι και δώρο ένα… κοτόπουλο το ντεμπούτο του Βασιλαντωνόπουλου στην Γκόρνικ! (videos)

Mε γκολ, συρτάκι και δώρο ένα… κοτόπουλο το ντεμπούτο του Βασιλαντωνόπουλου στην Γκόρνικ! (videos)

O Σταύτος Βασιλαντωνόπουλος έκανε “μαγικό” ντεμπούτο με τη φανέλα της Γκόρνικ, σκοράροντας το γκολ της νίκης κόντρα στην Κρακόβια και γνωρίζοντας την αποθέωση με άκρως… ελληνικό τρόπο. Ντεμπούτο και για τον Γιώργο Γιακουμάκη στο ίδιο ματς.

Ο δανεικός από την ΑΕΚ, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, έκανε το ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Γκόρνικ Ζάμπρζε, καθώς σκόραρε στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης με την Κρακοβία χαρίζοντας τη νίκη (3-2) στην ομάδα του και αναδείχθηκε και MVP του αγώνα, στον οποίος έκανε ντεμπούτο ο, επίσης δανεικός από την Ένωση, Γιώργος Γιακουμάκης.

Η Γκόρνικ βρίσκεται στη 12η θέση του πολωνικού πρωταθλήματος με 33 βαθμούς, αλλά απέχει μόλις 3 πόντους από την 8η Βίσλα Πλοκ και στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν θα παλέψει για να μπει στην οκτάδα και στα πλέι οφ.

Δείτε στο 1:45 το γκολ του Βασιλαντωνόπουλου

Μετά το ματς μάλιστα οι ιθύνοντες του πολωνικού συλλόγου του έκαναν δώρο ένα ζωντανό κοτόπουλο (!) ενώ στα αποδυτήρια επικράτησε χαμός με τον Έλληνα μπακ χαφ, να σέρνει το χορό, στο συρτάκι που έστησαν οι συμπαίκτες του προς τιμήν του.

Στο 2:00 το απίστευτο σκηνικό με το κοτόπουλο να παραδίδεται στον Έλληνα παίκτη και μετά το πανηγύρι στα αποδυτήρια

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις