Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Με Νίκολα Γιόκιτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Σερβία

Με Νίκολα Γιόκιτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Σερβία

Η Σερβία θα παρουσιαστεί πανίσχυρη στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς ο MVP και πρωταθλητής του NBA, Νίκολα Γιόκιτς, θα δώσει κανονικά το “παρών” στη διοργάνωση.

Ο προπονητής της Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς, ξεκαθάρισε ότι τόσο ο Νίκολα Γιόκιτς όσο και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Ο Γιόκιτς βρίσκεται στην λίστα, όπως και οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Είμαι περήφανος για τη συνεισφορά του Νίκολα Γιόκιτς για ό,τι έκανε για το Ντένβερ, τους συμπαίκτες του, αλλά και για πολλά πράγματα που δεν φαίνονται όπως τα αποτελέσματα και το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

Ξέρει ότι ξεκίνησε να παίζει μόλις τον Δεκέμβριο ο Μπογκντάνοβιτς και αυτή τη στιγμή νιώθει καλά. Όπως του αρέσει να λέει, αφού έχει καλή σχέση με το σώμα του, επέστρεψε στην Αμερική για άλλο τσεκ απ, για να πάρει οδηγίες από τον γιατρό και τον φυσικοθεραπευτή του. Το πιο σημαντικό είναι να νιώθει καλά.

Τον περιμένουμε στα τέλη αυτού του μήνα στο Βελιγράδι τον Ποκουσέφσκι, ο ώμος του βγήκε και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη διαδικασία αποκατάστασης. Είναι ερωτηματικό, η συμφωνία είναι να τον δούμε σύντομα στην πρωτεύουσα», δήλωσε ο προπονητής της Σερβίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις