Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Με Παύλο Γιαννακόπουλο το Gala για Διαμαντίδη! Στις 15.500 ευρώ οι πίνακες

Με Παύλο Γιαννακόπουλο το Gala για Διαμαντίδη! Στις 15.500 ευρώ οι πίνακες

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε το λαμπερό γκαλά ενόψει του «Diamonds Are Forever», με την δημοπρασία των τριών πινάκων με θέμα τον Διαμαντίδη, που έφτασαν συνολικά τις 15.500 ευρώ!

Η συνάντηση του Παύλου Γιαννακόπουλου με τον Δημήτρη Διαμαντίδη σε έντονο συγκινησιακό κλίμα τράβηξε τα βλέμματα στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, όπου πραγματοποιήθηκε το Gala του “Diamonds Are Forever” και δημοπρατήθηκαν τρεις πίνακες, οι οποίοι αποτύπωναν τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού με θέμα το ήθος, την ομαδικότητα και τις επιτυχίες του.

Στο Gala έδωσαν το “παρών” και οι Αργύρης Πεδουλάκης, Φραγκίσκος Αλβέρτης, αλλά και οι παίκτες του “τριφυλιού” Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν, Μάικ Τζέιμς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Νίκος Παππάς.

Στο Ευγενίδειο Ίδρυμα βρέθηκαν και πολλοί άνθρωποι του μπάσκετ, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Γιάννη Ιωαννίδη να τα λένε με τον άλλοτε παίκτη τους στην Εθνική, ενώ δεν μπορούσε να λείπει ο καλός του φίλος και συμπαίκτης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Για χάρη του Διαμαντίδη ήταν εκεί ο τιμ μάνατζερ πλέον της Μακάμπι, Νίκολα Βούισιτς αλλά και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

Η δημοπρασία ολοκληρώθηκε με τους πίνακες του Νίκου Καρόκη να συγκεντρώνουν 15.500 ευρώ (δημοπρατήθηκαν έναντι 4.000, 4.500 και 7.000 ευρώ), με τα έσοδα να διατίθενται σε ιδρύματα της Καστοριάς (Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό ΔΑΔ Νομού Καστοριάς & Σύλλογος Γονέων Παιδιών & Ενηλίκων με νεοπλασματική ασθένεια και φίλων αυτών «ΜΑΖΙ ΣΟΥ»), μετά από απόφαση του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε στο περιθώριο του γκαλά που διοργανώθηκε για την δημοπρασία των πινάκων, αλλά και του λευκώματος που είναι αφιερωμένο σε αυτόν και δήλωσε συγκινημένος.

“Νόμιζα ότι θα είμαι λίγο πιο άνετος. Ωστόσο είδα κάποιες στιγμές που με συγκίνησαν. Έζησα πολύ ωραίες στιγμές σε αυτό το σύλλογο και είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα εδώ μπάσκετ. Ευχαριστώ που είμαι υγιής, που έφυγα όπως έφυγα. Δεν το πίστευα ότι θα κάνω τέτοια καριέρα και τώρα είμαι πολύ πιο χαρούμενος γιατί έχω μια οικογένεια και έχω κάνει και παιδάκια”, τόνισε στο περιθώριο της εκδήλωσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε