Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Με Σαββίδη και Μελισσανίδη η συνάντηση της Superleague!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οι ιδιοκτήτες των ομάδων της Superleague συνεδριάζουν εκτάκτως αυτή την ώρα, έπειτα από κάλεσμα που τους έκανε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Γιώργος Μποροβήλος, προκειμένου να συζητήσουν για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τα επεισόδια που έγιναν στην Τούμπα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, τα οποία είχαν ως συνέπεια τη ματαίωση όλων των αγώνων του Κυπέλλου.

Το “παρών” έχουν δώσει οι ισχυροί άνδρες της ΑΕΚ (Δημήτρης Μελισσανίδης) και του ΠΑΟΚ (Ιβάν Σαββίδης), ενώ τον Ολυμπιακό εκπροσωπούν οι Σάββας Θεοδωρίδης, Θόδωρος Γιαννίκος και Κώστας Καραπαπάς.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θα παρευρεθεί στη συνάντηση λόγω επαγγελματικού ραντεβού του. Από πλευράς Παναθηναϊκού βρίσκονται οι Βασίλης Κωνσταντίνου και Αθηνά Μπαλωμένου, καθώς και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, Σταμάτης Γαρρής.

Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, κ. Πανόπουλος, αποφάσισε να μην παρεβρεθεί στη συνάντηση, ωστόσο στα γραφεία βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Στράτος. Να σημειωθεί πως στη συνάντηση βρίσκεται και ο Γιάννης Κομπότης. Ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού, παρότι του έχει επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, έδωσε κανονικά το παρών. Αντίθετα, εκπρόσωπο δεν έχουν οι ουραγοί της βαθμολογίας, Πανθρακικός και Βέροια.

Δείτε την άφιξη των Ιβάν Σαββίδη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Κώστα Καραπαπά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε