Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

“Με θέλει ο Παναθηναϊκός” αποκάλυψε ο Βάγκνερ (video)

“Με θέλει ο Παναθηναϊκός” αποκάλυψε ο Βάγκνερ (video)
ΦΩΤΟ youtube

O 33χρονος τερματοφύλακας της Καραμπάγκ, Βάγκνερ Ντα Σίλβα, υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν για τη νέα σεζόν.

Ο Βάγκνερ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο Βέλγιο και την Πορτογαλία, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια του Αζερμπαϊτζάν. Φαίνεται ότι είναι στο “στόχαστρο” ομάδων της Κύπρου, με τον ίδιο να εμπλέκει πάντως και τους “πράσινους”, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν αναμένεται να προβεί σε μετεγγραφή τερματοφύλακα, αν παραμείνει στην ομάδα ο Διούδης.

Οι δηλώσεις του Βάγκνερ

«Άκουσα για το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για πρώτη φορά. Όμως υπάρχει και άλλη μία κυπριακή ομάδα που θέλει να με δει στις τάξεις της,  ο ΑΠΟΕΛ, που έχει μιλήσει ήδη μαζί μου. Είμαστε στα αρχικά στάδια των διαπραγματεύσεων. Επίσης, ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα είναι ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν να με υπογράψουν.

Δεν θα αναφέρω συγκεκριμένες ομάδες, αλλά υπάρχουν προτάσεις και από αρκετούς συλλόγους της Βραζιλίας και της Πορτογαλίας. Δεν σκέφτομαι όμως τώρα την επόμενη σεζόν, αλλά το πώς και πότε θα ξεφύγουμε από την τρέχουσα κατάσταση».

Ο Βάγκνερ εν δράσει

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις