Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Με τη δύναμη της προσφοράς τα Ευχοστολίδια πραγματοποιούν χιλιάδες παιδικές ευχές για 10 η συνεχή χρονιά

Με τη δύναμη της προσφοράς τα Ευχοστολίδια πραγματοποιούν χιλιάδες παιδικές ευχές για 10 η συνεχή χρονιά

Συμμετέχουμε όλοι στην πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και κάνουμε ξεχωριστά τα Χριστούγεννα των παιδιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η προσφορά στα παιδιά που έχουν ανάγκη έχει γίνει χριστουγεννιάτικη παράδοση από τον ΟΠΑΠ, μέσω της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια, η οποία υλοποιείται εφέτος για δέκατη συνεχή χρονιά. Αυτά τα Χριστούγεννα, τα Ευχοστολίδια στηρίζουν χιλιάδες παιδιά από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ο ΟΠΑΠ μας καλεί να συμμετάσχουμε στην εκπλήρωση των ευχών τους.

Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε ζωγραφιές, τις οποίες μπορούμε να βρούμε στις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις στα εμπορικά κέντρα της Lamda Development: The Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα, και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, καθώς και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας www.opapcsr.gr ή κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

Από σήμερα κιόλας, μπορούμε να εκπληρώσουμε μία ή και περισσότερες ευχές, ακολουθώντας τα εξής απλά βήματα:

  • Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά – ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε
  • Αγοράζουμε το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή
  • Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο

Η online πραγματοποίηση ευχών γίνεται μέσω του e-shop των συνεργαζόμενων καταστημάτων Μουστάκας, όπου μπορούμε να βρούμε προεπιλεγμένες επιλογές δώρων.

Επιπλέον, για κάθε ευχή που πραγματοποιούμε, έχουμε τη δυνατότητα να λάβουμε την αυθεντική ζωγραφιά του παιδιού, ώστε να θυμόμαστε για πάντα τη σημαντική μας προσφορά.

51.951 παιδικές ευχές και 49 έργα υποστήριξης

Η πρωτοβουλία Ευχοστολίδια άρχισε το 2014, στο πλαίσιο της στρατηγικής του ΟΠΑΠ για την Εταιρική Υπευθυνότητα. Στη διάρκεια των τελευταίων εννέα ετών, τα Ευχοστολίδια έχουν πραγματοποιήσει συνολικά 51.951 χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών που φιλοξενούνται ή υποστηρίζονται από φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ έχει υλοποιήσει 49 έργα υποδομής και υποστήριξης στους φορείς που συμμετείχαν στα Ευχοστολίδια τα προηγούμενα χρόνια. Στο πλαίσιο της εφετινής δράσης, ο ΟΠΑΠ θα κατασκευάσει γήπεδο ποδοσφαίρου 5 x 5 στον Πολυχώρο του Οργανισμού « Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Κορωπί.

Στα έργα που θα υλοποιήσει ο ΟΠΑΠ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μπορούμε να συμβάλουμε όλοι μας, με συμβολικό τρόπο, μέσα από την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Κατεβάζοντας την εφαρμογή και παίρνοντας μέρος στις δοκιμασίες της, συγκεντρώνουμε πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε έργα για την υποστήριξη του Οργανισμού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις