Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Με τις… ανάσες των πέναλτι “έζησε” ο Πανθρακικός!

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ενα εύστοχο χτύπημα πέναλτι κι ένα χαμένο καθόρισαν την έκβαση του αγώνα του Πανθρακικού με την Κέρκυρα… Το εύστοχο ήταν για τους γηπεδούχους που πήραν τη νίκη με 1-0, γεγονός που πανηγύρισε σαν παιδί ο Μανουέλ Ρόκα.

Δείτε το live του αγώνα.

Ο Πανθρακικός είχε από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο του παιχνιδιού, με την Κέρκυρα να τον… βοηθάει σε αυτό, με την αμυντική τακτική που ακολούθησε. Οι Ακρίτες είχαν την κατοχή της μπάλας, ανησύχησαν τον Σέτκους στο 6′ με την προσπάθεια του Ρομέου, ενώ στάθηκαν άτυχοι στο 12′, όταν αναγκάστηκαν να κάνουν αλλαγή τον Τσουμάνη, που αποχώρησε κουτσαίνοντας

Πέρα από κάποιες στιγμές των Χαβίτο και Μαρκόφσκι, οι Φαίακες δεν φάνηκαν επιθετικά, ενώ δεν μπόρεσαν να περιορίσουν την πίεση των γηπεδούχων. Η ομάδα του Μανουέλ Ρόκα υπερείχε και στο 37′ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ιγκόρ για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο Πανθρακικός δεν σταμάτησε να ελέγχει το ματς, ενώ είχαμε και… νεύρα ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε αρκετή ένταση ειδικά από το 74′ κι έπειτα όταν η Κέρκυρα κέρδισε πέναλτι έπειτα από φάουλ του Ποτουρίδη στον Κόντο. Ο πρώτος απεβλήθη κι ο Μαρκόβσκι ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, το οποίο όμως απέκρουσε ο Αθανασιάδης. Ο Πανθρακικός έμεινε στο γήπεδο με δέκα παίκτες και το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά.

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Ρομέου, Εμπόου, Ντιγκινί, Τσουμάνης (12′ Παπαγεωργίου), Λαδάκης (67′ Χασομέρης), Κάσες (79′ Ζδράβος), Ιγκόρ.
Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέτκους, Παρασκευαΐδης, Ντιμιτρόβσκι, Ναγιάρ, Ρόχας (46′ Καϊκούτ), Καρδόσο (81′ Ζορμπάς), Κρητικός, Κόντος, Χαβίτο, Σιόντης, Μαρκόβσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε