Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Με το… δεξί η Μάντσεστερ Σίτι – Ανατροπή και “τριάρα” σε Πορτο (video)

Champions League
Reuters

Το “μεγαθήριο” του ομίλου του Ολυμπιακού, Μάντσεστερ Σίτι, έκανε το… καθήκον της, “καθαρίζοντας” την Πόρτο με 3-1, στην πρεμιέρα του φετινού Champions League.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει της Μαρσέιγ στο “Καραϊσκάκης” και ταυτόχρονα να πάρει… θετικά νέα από το Μάντσεστερ. Το φαβορί για την πρόκριση, Μάντσεστερ Σίτι δεν άφησε την Πόρτο να πετύχει την πρώτη της νίκη επί αγγλικού εδάφους στο Champions League, επικρατώντας με 3-1

Οι δυο ομάδες έκαναν ένα “δυνατό” ξεκίνημα, με την Πόρτο να ανοίξει το σκορ στο 14′ με το τέρμα του Λουίς Ντίας. Η απάντηση της Μάντσεστερ Σίτι ήταν άμεση. Ο Πέπε ανέτρεψε τον Στέρλινγκ, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι (το οποίο και πήρε και το “OKτου VAR) και ο Αγκουέρο έφερε το ματς στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση (1-1). Η ομάδα του Γκουαρντιόλα ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει σε άλλο γκολ μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τη Μάντσεστερ Σίτι στο 65′ με τον Γκουντογκάν να κάνει το 2-1 με υπέροχη εκτέλεση φάουλ, λίγο έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Ο Τόρες στο 77′ “κλείδωσε” τη νίκη για την ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Επόμενη αγωνιστική (Τρίτη 27/10)

Πόρτο-Ολυμπιακός 22:00

Μαρσέιγ-Μάντσεστερ Σίτι 22:00

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις